Vodafone Telefonsuz Fiber - Detay

Vodafone SüperNet ile ev telefonu ve hat ücreti olmadan 100 Mbps?ye varan fiber internete 59,90 TL?den başlayan fiyatlarla alabilirsiniz.


Vodafone Telefonsuz Fiber

Vodafone'in başlatmış olduğu Telefonsuz Fiber kampanyası kapsamında Vodafone SüperNet ile ev telefonu ve hat ücreti olmadan 100 Mbps?ye varan fiber internete 59,90 TL?den başlayan fiyatlarla alabilirsiniz.

SüperNet Telefonsuz Fiber/FiberHız-30 Limitsiz/30 Mbps'ye kadar hız / 75 GB AKN 59,90TL

SüperNet Telefonsuz Fiber/FiberHız-60 Limitsiz/60 Mbps'ye kadar hız / 150 GB AKN 69,90TL

SüperNet Telefonsuz Fiber/FiberHız-100 Limitsiz/100 Mbps'ye kadar hız / 200 GB AKN 89,90TL

Vodafone Telefonsuz Fiber Kampanya Detayaları


Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Vodafone Telefonsuz Fiber kampanyası şartları 24 Aylık abonelik taahhüdü verilmesi durumunda geçerlidir.

Süpernet İnternet / İnternet + Telefon promosyon ile üyeler İnternet ve Telefon hizmetlerinden 24 ay boyunca indirimli olarak vodafone.net.tr internet sitesinde duyurulan fiyattan faturalandırılır.

İnternet + Telefon promosyon dahil olan Aboneler, Akşam 7?den Sabah 7?ye Bedava 3000 Dakika Kampanyası şartlarından da kampanyaya katılım için herhangi bir işlem yapılmasına gerek olmaksızın faydalanabileceklerdir.

Akşam 7?den Sabah 7?ye Bedava 3000 Dakika promosyon şehiriçi ile şehirlerarası yönleri kapsamaktadır.

İnternet + Telefon promosyon dahilinde seçilen Vodafone Net Her Yöne Dakika Paketlerine dahil olan dakikalar, şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası 1.kademe PSTN, GSM yönleri ile Vodafone Net numaralarına doğru kullanılabilir.

Üyeler tarafından ilgili ay içinde kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devrolmaz. Aynı promosyon dahilinde dakika paketi yükseltilebilir.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları