Vodafone Spotify Premium Fırsatı - Detay

Tarifene ek 500MB internet ve Spotify Premium üyeliği 23.90TL yerine ayda sadece 4.90TL'ye Vodafone FreeZonede.


Vodafone Spotify Premium Fırsatı

Vodafone'in başlatmış olduğu Spotify Premium Fırsatı kampanyası kapsamında Tarifene ek 500MB internet ve Spotify Premium üyeliği 23.90TL yerine ayda sadece 4.90TL'ye Vodafone FreeZonede.

Vodafone Spotify Premium Fırsat Detayları


Bu avantajlı kampanya yeni hat alarak veya numarasını taşıyarak Faturasız Esnek 2GB tarifesine gelen veya halihazirda Esnek Tarife kayıtlı olan üyeler için geçerlidir.

Vodafone Spotify Premium Fırsatı gecerli tarifelere Esnek Tarife, Esnek 2 GB , Esnek Süper, Mega Üçlü veya Yeni Esnek Tarifeleridir.

Vodafone Spotify Premium Fırsatı üye olan bireysel abonelerine 7000 kısa koduna mesaj atarak veya diger promosyon katılım kanallarıyla kayıt olduktan sonra 4,90 TL karsılığında esnek Spotify Paketi?nden yararlanabileceklerdir.

Üyeler Esnek Spotify Paketi?ne kayıttan sonraki ilk yenilenmesinde önce tarife ücreti Esnek 2GB tarifesi için 24 TL; Esnek, Esnek Süper, Mega Üçlü ve Yeni Esnek tarifelri için 25TL üzerine ek olarak bakiye mevcut ise paket ücreti 4,90 TL çekilecektir.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları