Vodafone Kapsama Teknolojisi Kampanyası - Detay

Vodafone'lu arasındaki konuşma kesildiğinde, konuşma kesilene kadar kullanılan dakikalar iade kampanyası.


Vodafone Kapsama Teknolojisi Kampanyası

Vodafone'un düzenlemiş olduğu Kapsama Teknolojisi Kampanyası ile klitesine olan güveni bir kez daha ortaya koyuyor ve Telefon görüşmeniz kesildiği anda ücretlendirmiyor. 4 milyar TL'yi aşkın yatırımın sağladığı güç sayesinde Türkiye mobil iletişim sektörünü bir "ilk" ile buluşturuyoruz.20 Ekim 2011 - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında, olmaz ama, iki Vodafone'lu arasındaki konuşma kesilirse o konuşmayı ücretlendirmiyor.

Faturalı hatlar:

Vodafone Kapsama Teknolojisi Kampanyası ile İki Vodafone'lu arasındaki konuşma kesildiğinde, konuşma kesilene kadar kullanılan dakikalar iade edilecektir.
Her ay maksimum 100 dk iade edilecektir. 100 dk limiti her 30 günde bir yenilenecektir.

Faturasız hatlar:

Vodafone Kapsama Teknolojisi Kampanyası İki Vodafone'lu arasındaki konuşma kesildiğinde, konuşma kesilene kadar kullanılan TL'ler iade edilecektir. Abonenin kampanyaya SMS yoluyla kayıt olabilmesi için bakiyesinde TL/Kr bulunmalıdır. Bakiyesi sıfır olan aboneler kampanyaya katılamaz. Her ay maksimum 5 TL iade edilecektir. 5 TL limiti her 30 günde bir yenilenecektir. Üyeler, promosyon dakikalarını kullanırken konuşma kesilirse dakika iadesi yapılamamaktadır.

Vodafone Kapsama Teknolojisi Kampanyası Katılım ve Şartlar:

Bireysel müşterilerin kampanyaya ücretsiz kayıt olabilmeleri için KAPSAMA yazıp 7000'e göndermeleri gerekmektedir.
Kampanyaya katılım SMS'leri ücretsiz olacaktır.

Hesabında TL olmayan veya sadece promosyon yoluyla kazanılmış TL bulunan faturasız aboneler kampanyaya katılamazlar. Bu aboneler hesaplarına TL yükledikten sonra kampanyaya katılabilirler.

Vodafone Kapsama Teknolojisi Kampanyası katılım Müşteri Hizmetleri kanalıyla da olabilir. 20 Ekim tarihinden itibaren tüm bireysel müşterilere kampanyayı tanıtıcı SMS gönderilecektir.

Kurumsal faturalı müşteriler 20 Ekim'den itibaren otomatik olarak kampanyaya kayıt edilecektir ve kampanya ile ilgili SMS yoluyla bilgilendirilecektir. 20 Ekimden sonra Vodafone'lu olan Kurumsal müşterilerin ise kayıt olabilmek için KAPSAMA yazıp 7000'a göndermeleri gerekmektedir.

Para İadesi Yapılan/Yapılamayan Durumlar:

Sadece Vodafone'lular ile yapılan konuşurken kesilirse, iade yapılır.

Eksi bakiyesi bulunan faturasız üyeler arama yaptıklarında, konuşmaları yarıda kesilirse, o konuşmanın bedeli iade edilmez.

Faturasız üyeler promosyon dakika/TL'lerini kullanırken konuşmaları kesilirse, o konuşmanın bedeli iade edilmez.

Konuşma kesildikten sonra aynı gün içerisinde iade edilecek TL/dakikalar üyenin hattına yüklenir ve üye SMS yoluyla bilgilendirilir.

İade Edilen TL/Dk'ların Kullanılması:

İade edilen TL/dakikalar sadece Vodafone'lular arasındaki konuşmalar için kullanılabilir.Vodafone Kapsama Teknolojisi Kampanyası iade edilen dakikaların kullanım önceliği vardır. Üyeye iade kısa mesajı geldiği andan itibaren bir sonraki şebeke içi aramasında bu dakikalar ve TL'ler öncelikli olarak kullanılır.

Kazanılan TL/dakikalar abonelerin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

İade edilen TL/dakikalar 24 saat içerisinde kullanılabilir. 24 saat sonra üyelerin kullanmadıkları TL/dakikalar otomatik olarak silinir ve üye SMS yoluyla bilgilendirilir.

Üyeler kazandıkları TL/dakikaları USSD kanalıyla sorgulayabileceklerdir. Sorgu numarası: *2222#1

Üye Vodafone Kapsama Teknolojisi Kampanyasından çıkarsa, hattını faturasızdan faturalıya ya da faturalıdan faturasıza geçirirse, hattını devrederse kampanyadan çıkmış olur. Dolayısı ile kampanyadan kazandıkları TL/dakikalar sıfırlanır.

Vodafone Kapsama Teknolojisi Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları