Vodafone Kamululara Özel Ulusoy Fırsatı - Detay

29 Şubat 2016?ya kadar Vodafone Akıl Küpü Kamu tarifelerindeki abonelerimize özel, Ulusoy?da tek yön bilet alımlarında %50 indirim.


Vodafone Kamululara Özel Ulusoy Fırsatı

Vodafone'in başlatmış olduğu Kamululara Özel Ulusoy Fırsat kampanyası kapsamında 29 Şubat 2016?ya kadar Vodafone Akıl Küpü Kamu tarifelerindeki abonelerimize özel, Ulusoy?da tek yön bilet alımlarında %50 indirim.

Vodafone Kamululara Özel Ulusoy Fırsatı Detayları


Vodafone Kamululara Özel Ulusoy Fırsatı 29 Şubat 2016'ya kadar geçerlidir.

Promosyon süresi boyunca Kamu Mavi Akıl Küpü ve Kamu Kırmızı Akıl Küpü abonelerine Ulusoy?dan aldıkları tek yön otobüs biletlerinde %50 indirim sunulacaktır.

Vodafone Kamululara özel Akıl Küpü üyeleri promosyondan yararlanmak için KAMU yazıp 6666?ya göndererek ya da Avantaj Cepte üzerinden promosyon sifrelerini alabilirler.

Vodafone Kamululara Özel Ulusoy Fırsatı sifresi için gönderilen ve alınan SMS?ler ücretsizdir.

Promosyon Sifrelerini alan üyeler telefon numaraları ve sifrelerini ulusoy.com.tr internet sitesinde belirtilen alana girerek, Ulusoy bilet satıs ofislerinde ilgili kisilere söyleyerek promosyondan faydalanabilirler.

Promosyon dahilinde satın alınan biletler açıga alınamaz ve iade edilemez.

Ulusoy Seferleri ve Bilet Sorgulamama

Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları