Vodafone Babalar Günü Kampanyası - Detay

Vodafone Babalar Günü Kampanyası Babalar Gününe Özel Vodafone'dan 1hafta geçerli 1GB Süper İnternet bedava kullanma fırsatı sunuyor.


Vodafone Babalar Günü Kampanyası

Vodafone'nin başlatmış olduğu Babalar Günü Kampanyası  kapsamında Babalar Gününe Özel Vodafone'dan 1 hafta geçerli 1GB Süper İnternet bedava kullanma fırsatı sunuyor.Son 3 Ay içerisinde İnternet kullanımı yapmamış veya 15KB altında kullanım yapmış, Akıllı Telefon kullanan Vodafone bireysel faturalı ve ön ödemeli hat aboneleri promosyondan faydalanabilir.

Vodafone Babalar Günü Kampanyası Detayları

Bu avantajlı kampanya 3 Ay Mobil İnternet toplamda 15KB altında internet kullanımı yapmış tüm bireysel faturalı ve ön ödemeli üyeleri yararlanabilir.

Promosyon kapsamında önceden belirlenmiş üyeleri 1GB Hediye İnternet promosyonu tanımlanacaktık ve üyeleri SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

Hediye İnternet 17 Haziran 2012 - 23 Haziran 2012 tarihleri arasında kullanılabilecektir.Bu kampanya kapsamında promosyon ya katılım için taahhütname veya kampanya çıkışında cezai şart uygulanmamaktadır.Her üye 1 kez promosyon yararlanabilir.

Mevcut Mobil Internet paketi olan üyeler bu kampanyadan yararlanamaz.Tarifesi kapsamında Internet kullanım hakkı olan ekte belirtilen paket kullanıcıları bu kampanyadan yararlanamaz.

Vodafone Babalar Günü Kampanyası kapsamında Eğer 3G üyesi ise ve cep telefonu 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilse 2G/Edge hızında kampanya kapsamında verilen hediye internetten faydalanabilinir. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir .Mobil Internet kullanabilmek için internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir.

Vodafone promosyon şartlarında ve tarihlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Vodafone Babalar Günü Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları