Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası - Detay

Vodafone Eski telefonunuzu getirin, son model akıllı telefonlara 1800 TL?ye varan indirimlerle sahip olma şansı sunuyor.


Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası


Vodafone'nin başlatmış olduğu Akıllı Telefon Değişim Kampanyası kapsamında Eski telefonunuzu getirin, son model akıllı telefonlara 1800 TL?ye varan indirimlerle sahip olma şansı sunuyor. Bu avantajlı kampanyaya katılmak isteyenler çalışır durumdaki telefonunuzu Vodafone Cep Merkezleri?ne teslim eden ve Vodafone Red Classic, Red Classic Extra ve Red Extra tarifelerinden birini tercih eden aboneler teslim edilen telefonların durumuna göre belirlenmiş indirimli aylık ek ödemeler karşılığında iPhone 6 (16GB), iPhone 6 Plus (16GB) veya Samsung Galaxy Note 4 model telefonlardan birine indirimli sahip olabilirsiniz

iPhone 6
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6 Plus

Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası Detayları

Promosyon dahilinde çalışır durumdaki ve Yeni Gibi, Kullanılmış ya da Kırık statülü Ek-2 de yer alan model telefonlardan bir tanesini Vodafone Cep Merkezlerine teslim eden ve 24 ay süresince Vodafone Red Classic, Red Classic Extra ve Red Extra tarifelerinden birini kullanmayı taahhüt eden üyeleri her bir tarife için teslim edilen telefonların durumuna göre ayrı ayrı belirlenmiş Ek-3'te yer alan indirimli aylık ek ödemeler karşılığında kampanya kapsamında sunulan iPhone 6 16GB, iPhone 6+ 16GB ve Samsung Galaxy Note 4 model telefonlardan birinin sahibi olacaklardır.

Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası  kapsamında üyelerin indirimden faydalanmaları için öncelikle cep telefonlarının öncelikle kampanyaya ?Kabul Edilebilir? olması gerekir.

Kontrol sonucunda cihaz, 3 kategoriden birine girer ve bu kategoriye göre promosyon kapsamında alınacak indirim tutarları belirlenir. Bu kategoriler sırasıyla; ?Yeni Gibi?, ?Kullanılmış? ve ?Kırık? tır. ?Yeni Gibi? olarak değerlendirilen cihazlar fiziksel durum olarak sıfır telefona yakın olup, ekran ve/veya kasalarında çoklu çizik bulundurmazlar. ?Kullanılmış? statüdeki cihazlar ekran ve/veya kasalarında çoklu hafif çizikler ya da kullanıma bağlı hafif aşınma izleri içerirler. ?Kırık? statüsündeki cihazların ise, ekran ve/veya kasalarında kullanım veya darbe kaynaklı kırık, çatlak veya deformasyonu vardır.

Üyeler teslim ettikleri cihazların sahibi olduklarını ve 18 yaşından büyük olduklarını beyan ederler ve cihazın tesliminden kaynaklanan tüm sorumlulukları kabul ederler.

Teslim edilen cihazların IMEI numaraları kapsamında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu veritabanında herhangi bir kusur kaydı  bulunmasından doğacak her türlü yasal yükümlülükten üyeler sorumludur.

Teslim edilen cihazlara ilişkin SIM kartlarının ve varsa hafıza kartlarının çıkarılması abonenin sorumluluğu altındadır, cihazların teslimatı öncesinde veya sonrasında yapılan hiçbir arama ücretinden abone Vodafone Cep Merkezlerini ya da üçüncü bir kişiyi mesul tutamaz.

Üyeler, kendisi tarafından sağlanan bilgilerin doğru olmamasından kaynaklanan her türlü sorumluluğu üstlenmektedir ve cihazların teslimatından önce kendine özgü bilgi, metin mesajları, resimler, oyunlar, şarkılar veyahut kişisel vasıftaki herhangi başka bilgi gibi tüm verilerin silinmesi üyelerin yükümlülüğü altındadır.

Üyeler, telefonlarını teslim edip indirimli yeni promosyon girdikten sonra eski telefonlarını geri alma isteğinde bulunamazlar.

Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası dahilinde yer alan üyelerin yapacağı görüşmeler ve/veya gönderilecek SMS?leri ve/veya paket üzeri data kullanımları, her bir GSM hattına tanımlanmış olan kampanya seçeneğine ait bedel haricinde,promosyona tabi hattın içinde bulunduğu mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Promosyon kapsamında üyeleri seçtikleri tarife bedelleri üzerinden seçilen tarifeye göre indirim verilecektir.


Vodafone Akıllı Telefon Değişim Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları