Vodafone Akıllı Bas Konuş Kampanyası - Detay

Vodafone'nin başlatmış olduğu Akıllı Bas Konuş kampanyası sayesinde diğer iletişim araçlarını kullanmak yerine tek tuşla sınırsız sayıda kişiye sesli olarak ulaşacak, kurumunuz içinde veya iş yaptığınız çevre ile hızlı haberleşme sağlayacağınız sınırs


Vodafone Akıllı Bas Konuş Kampanyası

Vodafone'nin başlatmış olduğu Akıllı Bas Konuş kampanyası sayesinde diğer iletişim araçlarını kullanmak yerine tek tuşla sınırsız sayıda kişiye sesli olarak ulaşacak, kurumunuz içinde veya iş yaptığınız çevre ile hızlı haberleşme sağlayacağınız sınırsız bir iletişim servisidir.Vodafone ?un yeni nesil ve benzersiz iletişim servisi, Akıllı Bas Konuş uygulaması tek bir tuşla

Birden fazla kişi ile sesli konuşma yapabilir
Seçimini yapacağınız bir kişiyle özel sesli konuşma yapabilir
Arayan kişi de, aranan kişi de aramalarının kimlere ulaştığını görüntüleyebilir
Arama geçmişini görüntüleyecek, kaçırdığınız aramalara erişebilir ve dinleyebilir
Durum bilginizi güncelleyecek ve ağınızdaki diğer kullanıcıların durumlarını görüntüleyebilir
Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisi taksiler, kuryeler, güvenlik firmaları, sahada dağınık personeli bulunan şirketler, sahadaki personelin birbirleriyle ve toplu olarak haberleşmesi gereken organizasyonlar için ideal bir haberleşme platformu sunar.

Vodafone Akıllı Bas Konuş
Kontratsız 13 TL
Akıllı Bas Konuş Servisi 12 ay 11 TL
Akıllı Bas Konuş Cihaz Kampanyası 24 Ay 25 TL

Vodafone Akıllı Bas Konuş Servisinden Esnaf ve Küçük İşletmeler ile Büyük Kurum aboneleri faydalanabilir ve sınırsız konuşabilirler.

Kampanya Hakkında Detay

Uygulama bazlı Akıllı Bas Konuş: Sistemin, program bazlı olması cihaz bağımlılığından kurtarır. Büyük Kurumlar İçin Vodafone Akıllı Bas Konuş Web Yönetimi: Grup ve kişi yönetim işlemlerini telefonlardaki istemci program yerine web yönetim ekranlarından yapabilmeniz kullanım kolaylığı sağlarken kurumun da tüm arama gruplarını kurum ihtiyaçlarına göre düzenlemesine olanak sağlar. Çağrı Takip İşlemleri: Bir arama işleminde mesajı almayan var ise Arayana ve Mesajı alamayanlara ayrı ayrı cevapsız çağrı bildirimi yapılır.

Vodafone Akıllı Bas Konuş Kampanyası ile tüm arama kayıtlarının 24 ile 48 saat süre ile telefondan izlenebilir olması: 24 ve 48 saat geriye dönük çağrılar uygulama üzerinden dinlenebilir.

Sınırsız Kişi ve Kullanıcı Ekleme: Grup içerisinde yer alacak kişi sayısında ve sisteme tanımlanacak kişi sayısında bir sınırlama bulunmamaktadır.
Geçmiş aramaları filtreleme özelliği: Tüm Çağrılar gelen giden cevapsız dinlenmemiş çağrılar gibi bir çok şekilde filtrelenebilmektedir.
Wi-Fi Kullanım: Kayıt işlemi Vodafone hattı ile yapıldıktan sonra Wi-Fi üzerinden kullanım sağlanabilmektedir.

Son arama yapanın tek tuş ile geri aranabilmesi: Son arama yapan kişiyi tek tuşla arama yaparak kullanım kolaylığı sağlar.
Ekran ve Ses Kısma Düğmesi ile Bas Konuş: Hem ekrana dokunarak hem de ses kısma düğmesine dokunarak konuşabilme imkanı sistemin alışkanlıklarınıza ters düşmemesi açısından oldukça yararlı olmaktadır.

Sürüm güncelleme bildirimleri: Sürüm güncelleme bildirimleri sayesinde, programı her zaman güncellenen özellikleriyle kullanabilirsiniz.

Vodafone Akıllı Bas Konuş Cihaz Kampanyası, Tüm Kurumsal Faturalı Tarifeler, İş Ortağım Esnaf Avantaj Tarifeleri, İş Ortağım Benim İşim Süper ve Mega Tarifeleri için geçerlidir.

Vodafone Akıllı Bas Konuş Cihaz kampanyası 24 ay süresince Tüm Kurumsal Faturalı Tarifeler, İş Ortağım Esnaf Avantaj Tarifeleri, İş Ortağım Benim İşim Süper ve Mega Tarifelerin kullanan üyesi için geçerlidir.

Vodafone Akıllı Bas Konuş Kampanyası ile ilişkili tarifeleri kullanan tüm mevcut veya yeni bireysel, kurumsal faturalı üyesi, içinde aylık cihaz taksit bedeli, uygulama bedeli ve Akıllı Bas Konuş uygulamasında kullanılmak üzere mobil internet kullanım ücretini bulunduran aylık 25 TL'yi 24 fatura dönemi boyunca ödemeyi taahhüt etmeleri durumunda; Samsung Galaxy Pocket (S5301) cihazını alabileceklerdir.

Akıllı Bas Konuş Cihaz Kampanyasında yer alan Akıllı Bas Konuş Uygulama Bedeli 8,85 TL, aylık cihaz taksit bedeli 14,63 TL ve data bedeli 1,52 TL?dir.
Akıllı Bas Konus Servisinde yer alan standart indirimsiz data bedeli 4,15 TL?dir.

Samsung Galaxy Pocket (S5301 Kampanyası kapsamına dahil edilebilecek üyeleri için çeşitli kriterler bulunmaktadır. Vodafone Akıllı Bas Konuş Kampanyası kapsamına son 8 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve/veya son 8 aydır kısıtlı/dondurulmuş statüsüne girmemiş olan aboneler dahil edilebilecekler.

Vodafone Akıllı Bas Konuş Kampanyası abonenin müşteri numarası altında yer alan faturalı hatlarından, abonelik yaşı 8 aydan büyük olan hattına ait son 8 aylık toplam fatura tutarının en az 200 TL olması ve bu hattın fatura ödemelerinin düzenli olarak yapılmış olması durumunda, bu üyeleri taahhüt ettikleri tutarları aylık faturaları üzerinden ödeyeceklerdir.

Vodafone Akıllı Bas Konuş Kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için Tıklayınız.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları