Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL Kampanyası - Detay

Superonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında ADSL internet hediyesi ile geliyor!


Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL internet'ine 1 Haziran 2022 tarihine kadar sizde 119,9 TL'ye sahip olabilirsiniz.

TV+ Ready'i istediğin zaman istediğin yerde televizyona tak canlı TV kanallarına, filmlere, dizilere, belgesellere ve binlerce uygulamaya anında ulaş!
Üstelik TV+ Ready?nin içinde yer alan TV+ Premium paketi ile 150'nin üstünde popüler yerli ve yabancı kanallar, yüzlerce yeni dizi ve filmler, en heyecan verici sporlar, çocuklar için eğlenceli animasyonlar ve birbirinden renkli belgeselleri izleyebilirsiniz.


Hız Kota Kampanya Fiyatı*
8 Mbps?ye kadar Limitsiz 119,90 TL
16 Mbps?ye kadar Limitsiz 129,90 TL


TV+ Ready Yalın ADSL Kampanya Detayları ;

- Kampanya 01.06.2022 tarihine kadar geçerlidir. Stoklarla sınırlıdır, kampanyanın bitiş tarihi stok durumuna göre değişebilir.
- Müşteriler 24 ay taahhüt verme sözü ile kampanyadan yararlanabilir.
- Aboneliğin 24 aydan önce sonlandırılması durumunda abonelik süresince kullanılan ücretsiz ve/veya indirimli servislerin toplam bedeli (varsa tüm vergiler dahil 200 TL kurulum bedeli, 150 TL aktivasyon ücreti, modem taahhütname şartlarına uygun getirilmez ise 250 TL modem bedeli, kampanya kapsamında yararlanılan 24 ay taahhütlü fiyat ile tarife fiyatı arasındaki indirim miktarının yararlanılan ay sayısı kadar bedeli, kampanya kapsamındaki cihaza göre tabletin rayiç bedeli (TV+ Ready tüm vergiler dahil fiyatı 799 TL) ile işbu kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel kampanya iptal bedeli olarak faturaya yansıtılır.
- Belirlenen fiyat dahilinde tüm vergiler içerisindedir.
- Kampanya kapsamında tüm vergiler dahil 6 TL modem kullanım ücreti alınmaktadır.
- Turkcell Superonline cihazlarda marka ve model değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
- DSL İnternet Hizmetini nakil ettirmeniz durumunda tüm vergiler dahil 150 TL nakil ücreti vardır.
- Kampanya bireysel kullanım içindir, ticari amaçla kullanılamaz.
- Kampanya Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından sunulmaktadır.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.


Diğer Turkcell Superonline Kampanyaları


Fiber Giriş Paketi Kampanyası

Fiber Giriş Paketi KampanyasıTurkcell Fiber Ev İnterneti'ne Giriş Kampanyası ilk 12 ay avantajlı fiyatlarla! ...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında VDSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ KampanyasıTurkcell Tv+'da 24 ay sabit tutar ile ayda 49,90 TL'den başlayan fiyatlarla heyecana sizde dahil olun....

Devamı...

3 Ay Ücretsiz Limitsiz Yalın ADSL Kampanyası

3 Ay Ücretsiz Limitsiz Yalın ADSL KampanyasıTurkcell Superonline ile 8 Mbps?ye kadar​ limitsiz internet ilk 3 ay ücretsiz kalan 21 ay ayda 89,90 TL! Üstelik kampanya dahilinde modem ve kurulum fiyatlara dahil edilmiştir....

Devamı...

Tüm Turkcell Superonline Kampanyaları