Turkcell Hediye 1GB Kampanyası - Detay

turkcell.com.tr'den 1 GB ve üzeri cepten internet paketi yükleyenler 1 hafta geçerli 1 GB internet kazanıyor. Bu avantajlı kampanyaya katılım 21 Eylül 2014 tarihine kadar geçerlidir.


Turkcell Hediye 1GB Kampanyası

Turkcell'in başlatmış olduğu Hediye 1GB Kampanyası kapsamında turkcell.com.tr'den 1 GB ve üzeri cepten internet paketi yükleyenler 1 hafta geçerli 1 GB internet kazanıyor. Bu avantajlı kampanyaya katılım 21 Eylül 2014 tarihine kadar geçerlidir. 25 Temmuz - 21 Eylül tarihleri arasında turkcell.com.tr'den 1 GB ve üzeri cepten internet paketi yükleyenler, 1 hafta geçerli 1 GB hediye internet paketi kazanıyor. Hediye 1 GB internet kazanmak için tek yapmanız gereken, kampanyaya dahil cepten internet paketlerinden herhangi birini turkcell.com.tr'den yüklemek.

Turkcell Hediye 1GB Kampanyası Detayları

Promosyondan sadece turkcell.com.tr, m.turkcell.com.tr veya Turkcell Hesabım Android, iOS ve Windows Phone 8 uygulamaları üzerinden, promosyon dahil 1 GB ve üzeri cepten internet paketi alan bireysel Turkcell müşterileri faydalanabilir. Kredi kartıyla alınan paketler de promosyon dahildir.

Turkcell Hediye 1GB Kampanyası katılan müşterilerimiz 1 hafta geçerli 1 GB hediye internet paketi kazanırlar.

Promosyon katılım sonrası gerçekleşen cepten internet kullanımları hediye 1 GB internet paketinden düşer, eğer hediye 1 GB biterse sonrasında gerçekleşecek kullanımlar standart paket veya tarife üzerinden ücretlendirilir.

Turkcell Hediye 1GB Kampanyası  2 ay içinde en fazla 2 kez, 1 hafta içinde ise en fazla 1 kez faydalanılabilir.

Promosyon dahilindeki 1 GB hediye internet paketi 30.000 kişiyle sınırlıdır.

1 GB bedava internet paketi kazanabilmek için "1 GB üzeri ekonomik internet paketleri ve Yeni İnternet Dünyası Paketleri"nden birinin turkcell.com.tr veya Turkcell Hesabım uygulaması üzerinden alınması yeterlidir.

Paket içerisinde verilen data, sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan yurt içi bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant erişim noktaları pakete dahil değildir.

Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişim, internet paylaşımı  ve doğrudan dosya paylaşım programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

turkcell.com.tr'den 1 GB ve üzeri cepten internet paketi yükleyenler 1 hafta geçerli 1 GB internet kazanıyor.


Turkcell Hediye 1GB Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları