Turkcell Hazır Kart E-Posta Kampanyası - Detay

E-postanızı Turkcell ile paylaşmamış olan müşterilere bedava SMS veya internet paketleri!


Turkcell Hazır Kart E-Posta Kampanyası

Turkcell Hazır Kart'ın başlatmış olduğu E-Posta Kampanyası kapsamında Henüz E-postasını Turkcell ile paylaşmamış olan müşterilerine bedava SMS veya internet paketleri. E-posta bilgisini henüz Turkcell ile paylaşmamış olan faturasız ses üyelerini 1 gece boyunca akşam 21:00 - sabah 09:00 arasında Turkcell'lilerle geçerli olacak şekilde gece bedava SMS veya 1 gece boyunca akşam 21:00 - sabah 09:00 arasında geçerli 100 MB internet hediye. Faturasız data üyelerinin ise 1 gece boyunca akşam 21:00 - sabah 09:00 arasında geçerli olacak şekilde bedava 1 GB internet hediye.

Turkcell Hazır Kart E-Posta Kampanyası Detayları

Bu avantajlı kampanya kapsamında dâhilinde sunulacak tüm paketlere ücretsiz olarak sahip olunacaktır.

Promosyon dâhilindeki paketler bitince üye mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Ücretlendirme periyodu mevcut tarife ile aynıdır.Gönderilen mesajlar ücretsizdir.

E-posta bilgisi Turkcell?de olmayan faturasız ses abonelerine 1 gece Turkcell'lilerle geçerli olacak şekilde geceleri bedava SMS veya 1 gece geçerli olacak şekilde 100 MB data, faturasız data abonelerine 1 gece geçerli olacak şekilde bedava 1 GB data,ücretsiz olarak hediye edilecektir.

Turkcell Hazır Kart E-Posta Kampanyası Detayları başvuru sonrasında abonenin verdiği e-posta adresine Turkcell'den bir e-posta gelecektir. Üyeler bu e-posta üzerinden ilgili paketi seçecek ve ardından paketin tanımlanmış olduğu bilgisi hattına ulaştıktan sonra kullanmaya başlayabilecektir.

Üyeleri bu faydaları mevcut tarifelerine ek olarak alacaktır.

Geceleri geçerli olan faydalar akşam 21:00 - sabah 09:00 arasında geçerli olacak şekildedir.

Bedava SMS faydaları Turkcell'lilerle yapılan mesajlaşmada geçerlidir ve adil kullanım olarak 10.000 SMS ile sınırlıdır.

Promosyon dâhilindeki SMS veya internet paketleri bitince üye mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

Turkcell Hazır Kart E-Posta Kampanyası Detayları dâhilinde elde edilen faydalar ve haklar 3. şahıslara transfer edilemez.

Turkcell Hazır Kart E-Posta Kampanyası kapsamında verilen faydalar yalnızca yurtiçinde geçerlidir.

Promosyondan bir defalık tanımlanmakta olup paket bitiminde yenileme yapılmayacaktır.

Paket bitiminde kullanılmayan faydalar sonraki dönemlere devretmeyecektir.

Turkcell Hazır Kart E-Posta Kampanyası Diğer Satın Alma Seçenekleri
Katılmak için E-posta adresinizi yazın 1048?e gönderin

Turkcell Hazır Kart E-Posta Kampanyası  hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları