Turkcell Enerjicell Kesintisiz İnternet - Detay

?Kesintisiz Güç Kaynağı Sayesinde, Kesintisiz İnternet? Keyfi!


turkcell-enerji

Ürünün adı; Nano UPS Powerful?dur. 2 yıl garantisi olan bu ürün modeminizi ortalama 6 saat destekleyebilir. Ürüne ait çoklu kullanım olması durumlarında 2,5 saate kadar destek vermektedir.

Elektrik kesintisi durumlarında powerbank ile telefonu şarj edebilme özelliği vardır. Yani, buda demek oluyor ki 2 ayrı cihaz ile 2 ayrı destek.

Elektrik tedarikçinizi Turkcell olarak seçmeniz sonrası cep telefonunuza mesaj gelir ve hizmetinizi Turkcell Enerji ile almaya başlarsınız.

Eğer ürününüzü ?resmi web sitesinden? alırsanız kargonuz ücretsiz kapınıza kadar gelir.

Turkcell Enerjicell'in Avantajlı Dünyası

1) Turkcell Enerjicell?den hizmet alacak olan tüm müşteriler, Ak Sigorta?nın?Turkcell Enerjicell Konut ve Yaşam Asistans? Paketini kazanacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için Turkcell Enerjicell'e Nasıl Geçiş Yaparım sayfasından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Ak Sigorta Hediye Paketi İçerikleri

Evin Koruma Altında!Evinize dair birçok şey; elektrik tesisatı, su tesisatları, cam işleri, çilingir hizmetine dair her şey.

Evinin Bakımı!Yılda birkez ücretsiz kombi, klima bakımı, tamir ve yedek parça gerekli olduğu durumlarda ?indirim? fırsatı.

Sağlığın Ak Sigorta güvencesinde! Tıbbi nakil ve kara ambulansı.

Rezervasyon, organizasyon, ulaştırma yardım ve danışmanlık hizmetleri.

2) İlk defa serbest tüketici hakkını kullananlara, güvence bedeli tutarlarını geri almaları için,Turkcell IBAN numaralarını alarak geri yatırılmasına destek olunacaktır. Ödenecek güvence bedeli 100 TL-300 TL arasındadır.


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları