İsbank İşCep Parakod Şipşak Kampanyası - Detay

İşCep Parakod Şipşak ile yapaçağınız harcamalarda özel fırsatlar sunuyor.


İsbank İşCep Parakod Şipşak Kampanyası

 İsbank'in başlatmış olduğu İşCep Parakod Şipşak Kampanyası kapsamında İşCep Parakod Şipşak ile yapılan alışverişlerde özel fırsatlar.Parakod ile alışveriş yapabileceğiniz gazete ilanında gördüğünüz İş Kültür Yayınları?ndan, Bacaksız Serisi ve Dostoyevski Seçkisi ni yalnızca ilandaki QR kodu İşCep Parakod Şipşak ile okutarak özel indirimli fiyattan anında alma fırsatını yakalayın .Hemde kampanyaya özel kargo ile bedava sunulmaktadır.

İsbank İşCep Parakod Şipşak Kampanyası Koşulları:

İşCep Parakod Şipşak 31.12.2013 tarihine kadar gazete ilanlarındaki QR kodu okutarak İşCep Parakod ile işlem yapan müşterilerimiz yararlanabilir.

İsbank Yeni Yıl Kampanyası ve İşcep parakod şipşak uygulamasından sadece İş Bankası kredi kartları ile yararlanılabilmektedir.

İlanda belirtilen kitap setlerinde uygulanmakta olan indirim, başka bir indirim kampanyası ile birleştirilemez.İşCep Parakod Şipşak Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Parakod Şipşak ile yapılacak işlemlerde 2-4 taksit seçenekleri sunulmaktadır. 20 TL ve üzeri işlemlerde 2-4 taksitli işlemlerde ilave 4 taksit fırsatı geçerlidir.

İsbank Yeni Yıl Kampanyası kapsamında Parakod Şipşak ile yapılan işlemlerde 32 TL değerindeki Bacaksız Serisi 22.40 TL; 111 TL değerindeki Dostoyevski Seçkisi 77.70 TL olarak satın alınabilecektir.

Parakod Şipşak ile gazete ilanından yapılan her alışverişte tek bir set satın alınabilmektedir.

İsbank İşCep Parakod Şipşak Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer İş Bankası Kampanyaları


İş Bankası Bankkart Kampanyası

İş Bankası Bankkart Kampanyasıİş Bankası Bankamatik Kart'a özel farklı günlerde yapılacak her 150 TL üzeri harcamalarda 20 TL'lik maxi puan hediye!...

Devamı...

Türkiye İş Bankası Sonbahar Kampanyası

Türkiye İş Bankası Sonbahar KampanyasıSonbahar kampanyası kapsamında Türkiye İş Bankası avantajlı tekliflerle müşterilerine İhtiyaç Kredisi sunuyor....

Devamı...

İşbank Yüz Yüze Bankacılık Beymen Club Fırsatı

İşbank Yüz Yüze Bankacılık Beymen Club FırsatıYüz Yüze Bankacılık abonelerine 22-23-24 Haziran tarihlerinde Beymen Club mağazaları ve beymenclub.com?dan yapacakları harcamalarda %50 indirim ayrıcalığı....

Devamı...

İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı

İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı23 Mayıs ? 6 Haziran 2016 tarihleri arasında, kampanyamıza dahil seyahat acentelerinden Maximum Kart'ınızla tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişinize 75 TL MaxiPuan hediye....

Devamı...

Tüm İş Bankası Kampanyaları