Halkbank Banka Bonosu Kampanyası - Detay

Halkbank Banka Bonosu Kampanyası Sağlam bir yatırım aracı ile birikimlerinizi güvence altın almak ve yüksek kazanç sağlamak için Halkbank Banka Bonosunu kaçırmayın 23-24-25 Aralık 2013 tarihleri arasında başvurabilirsiniz.


Halkbank Banka Bonosu Kampanyası

Halkbank'ın başlatmış olduğu Bonosu kampanyası kapsamında Sabit gelirli, 175 gün vadeli Halkbank Banka Bonosu halka arz ediliyor.Sağlam bir yatırım aracı ile birikimlerinizi güvence altın almak ve yüksek kazanç sağlamak için Halkbank Banka Bonosunu kaçırmayın 23-24-25 Aralık 2013 tarihleri arasında başvurabilirsiniz.

Halkbank Banka Bonosu Kampanyası, bankaların borçlu sıfatıyla ihraç ederek iskontolu olarak sattıkları menkul kıymetlerdir. Özel sektör tahvilleri ise iskontolu veya kuponlu olarak ihraç edilen vadesi bir yıldan uzun olan menkul kıymetlerdir.

Bu avantajlı kampanyası Bankaların ihraçtaki amacı sermaye piyasalarından kaynak sağlamak ve yatırımcılara alternatif getiri imkanı sunmaktır.Promosyon kampsamında İhraççısının banka olması dışında banka bonosunun/tahvilinin hazine bonosu/devlet tahvilinden bir farkı bulunmamaktadır.

Halkbank Banka Bonosu Kampanyası Özellikleri:

Bu avantajlı kampanya kapsamında Banka bonosunun vadesi 60 günden az bir yıldan fazla olamaz. Özel sektör tahvilleri ise bir yıldan uzun vadeli menkul kıymetlerdir.

Halkbank Banka Bonosu Kampanyası Banka bonoları iskontolu olarak ihraç edilirler. Özel sektör tahvilleri ise iskontolu veya kuponlu olarak ihraç edilirler.

Banka bonoları sabit getiri imkanı sağlarlar. Özel sektör tahvilleri ise sabit veya değişken getiri imkanı sağlarlar.

Halkbank Banka Bonosu Kampanyası İkinci el piyasa işlemleri aracılığıyla likidite imkanı sağlar.

Vade sonunu beklenmeden işlem yapılacak tarihteki piyasa koşullarına göre nakde çevrilebilir.

Halkbank Banka Bonosu Kampanyası Banka bonosu/tahvilinde elde edilecek kazançlar üzerinden %10 Stopaj uygulanır.

Promosyon Banka bonoları/tahvilleri genel olarak hazine bonosu/devlet tahvillerine göre daha yüksek getiri imkanı sağlar.

Halkbank Banka Bonosu Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Halkbank Kampanyaları


Halkbank Kampanyası

Halkbank KampanyasıEylül ayı sonuna kadar devam edecek olan Halkbank kampanyasını kaçırmayın! ...

Devamı...

Halkbank Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Halkbank Özel İhtiyaç Kredisi KampanyasıHalkbank özel ihtiyaç kredisini Halkbank'tan tercih edin ödemelerinizi isterseniz 2017'de ödemeye başlayın....

Devamı...

Halkbank Özel İhtiyaç Kredi Kampanyası

Halkbank Özel İhtiyaç Kredi KampanyasıHalkbank Maaşını halkBank'dan alan çalışanlara özel ihtiyaç kredisi fırsatı sunmaktadır....

Devamı...

HalkBank Bordro 24 Maaş Müşterilerine Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası

HalkBank Bordro 24 Maaş Müşterilerine Özel İhtiyaç Kredisi KampanyasıMaaşını HalkBank'dan alan çalışanlara özel ihtiyaç kredisi fırsatı sunulmuştur. Üstelik bu kampanya kapsamında İster masrafsız, ister düşük faizli kredi kullanarak bütçenizi zorlamadan kredinizi kolayca geri ödeyebilirsiniz....

Devamı...

Tüm Halkbank Kampanyaları