Ewe Enerji?den İlk İki Ay Ücretsiz Doping İnternet Kampanyası! - Detay

İlk 2 ay Doping İnterneti bedava kullanmak isteyenler burada mı? Hemen elektriğinizi Ewe Enerjiye taşıyın, kampanyadan sizde faydalanın.


Ewe Enerji Kampanyası

Şimdi elektriğini Ewe Enerji'ye taşıyanlara ilk iki ay ücretsiz Doping internet hediyesi var. Üstelik ayda yalnızca 54,90 TL?ye.

Ewe Enerji Kampanyası Detayları

Eğer yıllık elektrik tüketim miktarınızda 2400 kWh üzerinde ise elektrik aboneliğinizi EWE Enerji?ye taşıyın, ilk iki ay ücretsiz Doping İnternet kullanın.

Kampanya süresinde elektrik aboneliğini 24 aylık taahhütle ve ulusal TEDAŞ tarifesi üzerinden, EWE Enerji?ye taşıyan aboneye, ilk 2 ay hediye Doping İnternet ayda sadece 54,90 TL olarak ücretlendirilir.

Bu kampanyada fiyatlara ÖİV ve KDV dahil tutulur. Kampanya kapsamında 24 ay taahhüt istenmektedir. Kampanya kapsamında internet hizmeti için 192 TL olan akrtivasyon bedeli alınmaz.


Diğer EWE Enerji Kampanyaları


EWE ENERJİ KAMPANYASI

EWE ENERJİ KAMPANYASIEWE Enerji ve Ak Sigortadan kaçırılmaz bir kampanya! Elektriğini indirimli kullanmak isteyenlere özel %2 indirimli elektrik. Ewe elektrik abonelerine özel yılda bir kez Kombi ya da Klima ücretsiz!...

Devamı...

Tüm EWE Enerji Kampanyaları