Digiturk Filmin Yıldızı Kampanyası - Detay

Digiturk ve Lig TV

Ayda yalnızca 39 TL karşılığında Digiturk Filmin Yıldızı kampanyasına dahil olabilirsiniz. Üstelik bu kampanyaya özel Sporun Yıldızı Paketi 1 ay hediye!


Digiturk Kampanyası

Ödüllü oyunculardan, ünlü yönetmenlere, aksiyondan, komediye 40 film! Her yaşa ve her türe hitap eden kanallar.

Kampanya Detayları

12 ay taahhütle başvurulması durumunda aktivasyon ve iç kurulum ücretsizdir.

80?lik-90?lık Çanak anten ile dış kurulumunuz bulunmuyorsa; Hizmet bedeli olarak Digiturk?e ayda 10 TL olmak üzere 12 ay taksitle veya Digiturk Yetkili Servisine tek seferde 95 TL ödeyerek dış kurulumunuzu yaptırabilirsiniz.

Kredi Kartınıza dilerseniz 12 aylık toplam bedeli tek çekim olarak veya anlaşmalı bankaların(Garanti, İş Bankası, Yapı Kredi, HSBC, Akbank, QNB Finansbank) kredi kartlarına 12 ay taksitle ödenebilir.

Üyeliğinizin taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi durumunda, iptale kadar geçen süre boyunca sunulan indirimli hizmetler Bilgi Teknolojileri Kurumuna uygun bir şekilde Digiturk tarafından faturalandırılır.

12 ay kullanım sözü vermeniz durumunda belirtilen toplam bedel tek çekim olarak ödenebilir. Taksit özelliği olan Garanti, İş Bankası, HSBC, QNB Finansbank, Yapı Kredi, Akbank kredi kartlarıyla da 12 taksit olarak ödenebilir.


Diğer Digiturk Kampanyaları


beIN Connect Kupon Kodu Fırsatı

beIN Connect Kupon Kodu FırsatıbeIN Connect paketleri uygun fiyatlar ile sizlerle!...

Devamı...

beIN Connect Spor Extra+ Paketleri Kampanyası

beIN Connect Spor Extra+ Paketleri KampanyasıUEFA Şampiyonlar ve Avrupa Ligi, Euroleague, Seri A, Ligue1 ve çok daha fazlası beIN Connect'de! Taahhütsüz paket seçenekleri ile avantajlı fiyatlarla....

Devamı...

Digiturk Eğlence Paketi 9,90 TL'ye!

Digiturk Eğlence Paketi 9,90 TL'ye!1000'in üzerinde yerli ve yabancı HD film, yüzlerce bölüm yabancı dizi, 60'dan fazla kanalı ile keyifli anlar yaşamak için Eğlence Paketi sizlerle!...

Devamı...

Digiturk Süper Lig Paketleri Kampanyası

Digiturk Süper Lig Paketleri KampanyasıSüper Lig'in heyecanlı maçlarının bulunduğu beIN Connect paketleri kurulum olmadan internet üzerinden dilediğiniz cihazdan canlı izlemek için avanajlı fiyatlarla sizlerle!...

Devamı...

Tüm Digiturk Kampanyaları