Bosch Çim Biçme Makinesi Kampanyası - Detay

Bosch Çim Biçme Makinesi Kampanyası sayesinde Rotak Çim Biçme aleti ile Kenara kadar kusursuz kesim elde edebilirsiniz.


Bosch Çim Biçme Makinesi Kampanyası

Bosch'un düzenlemiş olduğu Çim Biçme Makinesi Kampanyası kapsamında çim biçme makinesine ihtiyacı olan müşteriler bu son baharda da rahat edecekler.Bu avantajlı kampanya kapsamındaki im Biçme Makinesi Minimum güç kullanımı için ergonomik kumanda sistemi çok konumlu tutamak sayesinde esnek olarak seçilebilen çalışma pozisyonu, Tüm hareketli düzeneğin yükünü azaltma ve destekleme ve Sağlıklı Sırtlar Derneği tarafından sertifikalandırılmıştır.

Bosch Rotak çim biçme makinesi özellikleri :

Rotak çim biçme makineleri bu sayede artık daha kolay kumanda edilebiliyor ve bunun yanında kollar ve sırt üzerindeki yük de hafifliyor. Çok konumlu tutamak ve ayarlanabilir çalışma yüksekliği farklı ve konforlu vücut pozisyonlarında çalışmayı olanaklı kılıyor.

Bosch Çim Biçme Makinesi Kampanyası ndan faydalanarak Bahçe dostları bu sayede dik ve gevşek biçimde çalışabilirler, kasları, tendonları ve eklemleri aşırı yük altında kalmaz . Çim biçme belirgin ölçüde daha az güç gerektirir. Çok konumlu tutamağın ön plana çıkan özelliği yumuşak kavramalı yüzeylere sahip ergonomik olarak biçimlendirilmiş tutma alanlarıdır.

Ele optimum biçimde oturur ve büyük oranda esneklik sunar: ister tek veya çift, ister sol veya sağ elle, ister yatay veya dikey ? çim biçme makinesi toplam 8 tutma pozisyonundan kumanda edilebilir.Bosch Çim Biçme Makinesi çalışma yüksekliği de ayarlanabilir: Bu sayede her kullanıcı kendi boyu için en rahat konumda çim biçebilir.

Çim biçme makinesinin gövdesinden yukarı doğru çıkan sapların açıları, kullanıcının elleri ve kolları çim biçme esnasında sadece hafifçe bükülecek şekilde ayarlanmıştır. Bu avantajlı kampnya kapsamındaki doğal bir vücut duruşuna karşılık geldiğinden, eklemleri ve kasları rahatlatarak optimum güç aktarımı sağlar.

Bosch Çim Biçme Makinesi özellikle dar yerlerde dönüş yaparken, yön değiştirirken ve eğimli bölgelerde daha kolay hale gelir.

Örneğin bir ağacın etrafında olduğu gibi dar kavisler çizerek çim biçme ? yeni Rotak çim biçme makineleriyle tek elle bile halledilebilir.

Bosch Çim Biçme Makinesi Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Bosch Kampanyaları


BOSCH Serie 4 Çamaşır Makinesi Kampanyası

BOSCH Serie 4 Çamaşır Makinesi KampanyasıBOSCH'da bu aya özel A+ Çamaşır Makinesi 4.415 TL yerine 3.380 TL!...

Devamı...

Bosch Ekim Ayı Kataloğu ve Ekim Ayı Kampanyaları

Bosch Ekim Ayı Kataloğu ve Ekim Ayı KampanyalarıBosch Ekim Ayı Kataloğu ve Ekim Ayı kampanyalarında Bosch markalı ürünlerde çeşitli indirimler sunmaktadır. ...

Devamı...

Bosch Yeni Ankastre Serisi Kampanyası

Bosch Yeni Ankastre Serisi KampanyasıBosch'un başlatmış olduğu Yeni Ankastre Serisi Kampanyası kapsamında evinize şıklık katıcak Ankastre ürünlere şık bir mutfağın temel unsuru olarak bakan Bosch, tüm ankastre ürünlerini birbirleriyle uyumlu bir şekilde tasarlamaya devam ediyor. ...

Devamı...

Bosch Ev Aletleri %40 Kampanya

Bosch Ev Aletleri %40 KampanyaBosch'un başlatmış olduğu Ev Aletleri %40 Kampanya ile kurutma makinelerinde inanılmayacak fırsat var hem de tam %40 indirim devam ediyor....

Devamı...

Tüm Bosch Kampanyaları