Vodofone Süper Cep Avantaj Kampanyası - Detay

Vodofone Süper Cep Avantaj Kampanyası sayesinde sahip olabilirsiniz.Üstelik 12 Ay , Ayda 25 TL sabit fiyat garantisiyle sahip olabilesiniz.


Vodofone Süper Cep Avantaj Kampanyası

Vodofone'nin düzenlemiş olduğu Süper Cep Avantaj Kampanyası ile artık faturalı olmak hem çok kolay hem çok hesaplı. Türkiye'deki tüm ev, iş numaraları, Vodafone'lular ve diğer operatörlerle avantajlı konuşmanın ayrıcalığını Vodofone Süper Cep Avantaj Kampanyası sayesinde sahip olabilirsiniz.Üstelik 12 Ay , Ayda 25 TL sabit fiyat garantisiyle sahip olabilesiniz.

Bu avantajlı kampanya sayesinde Vodafone?un yeni Cep Avantaj tarifelerinden kullanımınıza en uygun olanı kolayca seçin, her yöne gönlünüzce konuşun; Türkiye'deki tüm ev, iş numaraları, Vodafone'lular ve diğer operatörlerle avantajlı konuşmanın ayrıcalığını yaşayın.

Vodofone Süper Cep Avantaj Kampanyası yararlanmak istiyor ama Vodafone üyesi değilseniz, size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayarak hemen üyesi olabilirsiniz.

Süper Cep Avantaj 650 kampanyasına geçmek için "YILLIK650" yazıp 7000'e mesaj gönderebilirsiniz.

Size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayabilirsiniz.

Müşteri Hizmetlerimize Vodafone hatlarınızdan 542 'yi; diğer operatörlerden ve sabit hatlardan 444 0 542'yi arayarak ulaşabilirsiniz.

Vodafone Kurumsal Satış Kanalları aracılığı ile işleminizi yapabilirsiniz.

Online Self Servis'ten "Tarife İşlemleri" adımından hemen tarife değişikliği yapabilirsiniz.

Vodofone Süper Cep Avantaj Kampanya Detayları

Vodofone Süper Cep Avantaj Kampanyası dahilinde Cep Avantaj 500 tarifesindeki aboneler, 12 ay taahhüt vermeleri karşılığında, 12 ay boyunca tarifenin aylık ücreti üzerinden 5 TL indirim kazanarak tarifeden KDV, ÖİV dahil 25 TL'ye yararlanıp, ayrıca her yöne 150 dakika kazanacaklardır.

Promosyon sadece aşağıda belirtilen kriterleri sağlayan üyeleri için geçerlidir:

Kampanya katılım tarihinden itibaren son 30 gün içerisinde Vodafone'a numara taşıma yöntemi ile gelmiş aboneler Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde kampanyadan çıktıklarında, tarifelerini değiştirdiklerinde, hatlarını iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Cayma bedeli kampanya içinde kalınan her ay için 15 TL?dir.

Kampanya çıkışları anlık olur ve çıkış yapılan fatura döneminde verilen fayda çıkış işleminden sonraki ilk fatura dönemine kadar sürer.Bu kampanya mevcut ve planlanan taahhütlü kampanyalarla, cihaz kampanyalarıyla birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir.

Vodafone'un bu kampanyası ve tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.

BVodofoneu çok avntajlı Süper Cep Avantaj Kampanyasından yararlanmak isteyen üyelerin Vodafone'un Kurumsal Güvenlik birimi tarafından belirlenen kara / gri listede, kredi kartı kara listede, cep aran kara listede yer almaması ve MERNIS sorgusunun başarılı yapılabiliyor olması gerekmektedir.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları