Vodofone Pegasus Uçuş Puanı Kampanyası - Detay

Pegasus Uçuş Puan Kampanyası ile Uçuş Puan toplamak çok basit Cep Fly tarifeleri üzerinden yapacağınız yurt içi ses görüşmelerinizin ve SMS gönderimlerinizin %5'i kadar Uçuş Puanı size anında hediye.


Vodofone Pegasus Uçuş Puanı Kampanyası

Vodofonun başlatmış olduğu Pegasus Uçuş Puanı Kampanyası  kapsamında Cep Fly tarifeleri üyeleri Vodafone'da konuştukça Pegasus'tan TL değerinde Uçuş Puan kazanmaya devam ediyor..Pegasus Uçuş Puan Kampanyası ile Uçuş Puan toplamak çok basit Cep Fly tarifeleri üzerinden yapacağınız yurt içi ses görüşmelerinizin ve SMS gönderimlerinizin %5'i kadar Uçuş Puanı size anında hediye. Üstelik, Cep Fly tarifelerine abone olarak Pegasus Uçuş Puan Kampanyası'na ilk defa katılanlara 10 TL değerinde uçuş puanı da hediye! Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken tek şey öncelikle Cep Fly tarifelerinden birine abone olmak ve size gönderilen davet SMS'ine EVET yazarak 7307'ye SMS göndererek onaylamak.

Vodofone Pegasus Uçuş Puanı Kampanyası Şartları

Vodofone Pegasus Uçuş Puanı Kampanyası katılım bedavadır. Kampanyaya katılım için üyeler öncelikle Cep Fly tarifesinde olması gerekmektedir. Cep Fly tarifesine geçen abonelere Vodafone tarafından kampanyaya katılım daveti için SMS gönderilir. Üyeler kampanyaya katılması için bu kampanya davet SMS'ini "EVET" yazıp 7307'ye SMS atarak onaylaması ya da Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni, 212 444 0 542'yi arayarak kampanyaya katılmayı talep etmesi gerekmektedir.
Üyeleringöndereceği onay SMS'i için bedava alınmayacaktır.
Vodofone Pegasus Uçuş Puanı Kampanyası katılan tüm katılımcılar, kampanya koşullarını aynen kabul etmiş sayılır.
Üyeler, kampanya süresince istediği zaman ve herhangi bir sebep göstermeksizin, Pegasus veya Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni arayarak ya da IPTAL yazıp 7307'ye göndererek kampanyadan çıkma hakkına sahiptir.
Üyeler Cep Fly Tarifesi'nden çıktığı takdirde Pegasus Uçuş Puanı Kampanyası'ndan da çıkar.
Vodofone Pegasus Uçuş Puanı Kampanyası 13 Nisan 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.
Cep Fly tarifesine geçen üyeler bu tarifedeyken yurt içinden yaptıkları ses aramalarının ve kısa mesaj gönderimlerinin %5'i kadar uçuş puanı kazanırlar. Örneğin, bir üye, 100 TL'lik yurt içi görüşme ve kısa mesaj gönderimi yaptığında 5 TL değerinde Uçuş Puan kazanır. Özel servis numaralarına ve tüm katma değerli hizmet sunulan numaralara doğru yapılan aramalar ve SMS'ler, faks, data, WAP aramaları, Kıbrıs, yurt dışı ve roaming aramaları ve SMS'leri Uçuş Puan kampanyası kapsamı dışındadır.
Pegasus Uçuş Puan Kampanyası'na ilk defa katılan Cep Fly tarifeleri abonelerine kampanyaya ilk katılımlarında 10 TL karşılığı uçuş puanı hediye edilir. Bedelsiz olarak hediye edilecek olan bu 10 TL (On Türk Lirası) karşılığı katılım puanı, üyeler kazandığı ilk kullanım puanları ile eş zamanlı olarak Pegasus tarafından abonenin kullanımına hazır hale getirilmiş olacaktır.
Birikmiş Uçuş Puan'lar, Pegasus Havayolları'nda bilet alırken kullanılır.
Aboneler Uçuş Puan'ı kullanarak isterlerse indirimli olarak uçak bileti satın alabilirler, isterlerse de puanlarını biriktirerek bedavaya uçabilirler. Örneğin, 10 TL değerinde Uçuş Puan'ı olan bir müşteri, alacağı biletin 10 TL'sini Uçuş Puan'ı ile ödeyebilir.
Puan kullanımı için abonenin en az 5 TL değerinde 5 Uçuş Puan'ı olması gerekir.
Cep Fly aboneleri Pegasus Havayolları'ndan gerçekleştirdikleri uçuşlarda bilet tutarının %1,5'i kadar daha Uçuş Puan kazanırlar.
Uçuş Puanlar koltuk satın almak için kullanılabilir.
Uçuş Puan ile kontenjan, sınırı olmaksızın istenilen yere, Pegasus tarafından ilan edilmiş olan uçuş tarifelerine uygun olarak istenilen tarihte uçak bileti alınır.
Cep Fly Tarife(leri) üyeler biriken uçuş puanlarını kullanarak Pegasus Havayolları'nın uçtuğu tüm destinasyonlar için bilet alabilir.
Farklı müşteriler arasında Uçuş Puan transferi yapılmamaktadır.
Uçuş Puan'lar, kazanıldıktan 24 ay sonraki yılın son gününde geçersiz olacaktır.
Ödül puanlarla alınan bilet Uçuş Puanı kazandırır.
Uçuş Puanı'nı kullanırken aboneye Vodafone telefon numarası ve Pegasus Müşteri Parolası sorulacaktır. Müşteri parolası, Pegasus tarafından abonenin kampanyaya katıldığı tarihte SMS ile aboneye bildirilecektir. Müşteri parolasını teslim almamış/bilmeyen/unutan aboneler, Pegasus Çağrı Merkezi veya www.flypgs.com'dan şifresini e-posta adresine ya da cep telefonuna gönderilmesini talep edebilir.
Pegasus ID şifreleri rakamsal ve 4 hanelidir. Şifre değişikliği sadece Web'den yapılabilir.
Katılımcılar (aynı isime kayıtlı) en fazla 3 adet Cep Fly Tarife'li Vodafone hattı ile uçuş puanı kampanyasına katılabilir ve promosyon her katılımı için ayrı ayrı uçuş puan kazanır.
Birden fazla Cep Fly Tarifeli Vodafone hattı ile promosyon katılan kullanıcılar sonraki uçuş puan kazanımlarını bir üye numarasında birleştirebilir.
Birleştirme işlemi sadece Pegasus Çağrı merkezi 444 0 737'den yapılır.
Birleştirme (Merge) işlemi yapıldıktan sonra aynı üyeler kampanyaya katılımının onayladığı diğer Cep Fly Tarifeli Vodafone hatları uçuş puan kazandırır, ancak kazanılan uçuş puanlar birleştirme yapılan ana Cep Fly Tarife'li Vodafone hattının uçuş puan kampanyasına akar.
Birleştime işlemi yapıldıktan sonra, tekrar numaralar ayrıştırılamaz.
Uçuş Puanı karşılığı bilet satışları aşağıdaki Pegasus kanalları tarafından yapılacaktır:
- Pegasus Havayolları Çağrı Merkezi (444 0 737)
- Pegasus Internet Sitesi
Pegasus Acenteleri
Aboneler, toplam/kullanılabilir Uçuş Puan'larını, Uçuş Puan kazanım ve kullanım işlemlerini sadece aşağıdaki kanallarında sorgulayabilir/görüntüleyebilir:
Pegasus Internet Sitesi,
- Pegasus Çağrı Merkezi, 444 0 737
Aboneler Vodafone'un herhangi bir kanalından puan sorgulama işlemi yapamaz.
Vodofone Pegasus Uçuş Puanı Kampanyası katılımcısı üyeler, promosyon kapsamında kendilerine sunulan hediye ve diğer haklarını 3. şahıslara devredemez.

Sunulan hizmetin haberleşme ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığı durumlar için Vodafone, ilgili üye'nin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar.

Vodofone Pegasus Uçuş Puanı promosyon kapsamında Vodafone katılımcılarının ad soyad, doğum tarihi ve TC Kimlik No bilgileri, kampanyanın gerçekleştirilmesi ve promosyon kapsamındaki hediyelerin dağıtımı ve kampanya katılımcılarına ulaştırılması amacıyla sınırlı olmak üzere, Vodafone tarafından, arayüz dahil Pegasus ile paylaşılacaktır.

Katılımcılar bu bilgi paylaşımını şimdiden kabul etmiş sayılır.
Taraflar, Vodofone Pegasus Uçuş Puanı Kampanyası şartlarını, süresini ve kampanya kapsamında temin edilecek hediyeleri değiştirme hakkını saklı tutar.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları