Vodafone Samsung Tablet Alana New York Uçak Bileti Kampanyası - Detay

Samsung Tablet Alana Çekilişsiz-Kurasız Çift Kişilik Gidiş-Dönüş New York Uçak Bileti Kampanyası kapsamında Vodafone mağazalarından Samsung Galaxy Note 10.1 3G N8005, Galaxy Note 10.1 New Edition 3G P602 veya Galaxy Note PRO 3G P902 satın alan herkese çek


Vodafone Samsung Tablet Alana New York Uçak Bileti Kampanyası


Vodafone'in başlatmış olduğu Samsung Tablet Alana Çekilişsiz-Kurasız Çift Kişilik Gidiş-Dönüş New York Uçak Bileti Kampanyası kapsamında Vodafone mağazalarından Samsung Galaxy Note 10.1 3G N8005, Galaxy Note 10.1 New Edition 3G P602 veya Galaxy Note PRO 3G P902 satın alan herkese çekilişsiz-kurasız, çift kişilik New York gidiş-dönüş uçak bileti hediye.

Vodafone Samsung Tablet Alana New York Uçak Bileti Kampanyası Detayları

Bu avantajlı kampanya ile Uçak biletine ait tüm hava limanı vergileri, harçlar ve kredi kartı ücretleri katılımcıya ait olacaktır. Vergiler destinasyonlara özgü resmi ve dini tatiller nedeniyle farklılık gösterebilir.

Vodafone  Samsung Tablet Alana New York Uçak Bileti Kampanyası kapsamında Samsung Galaxy Note 10.1 3G N8005, Galaxy Note 10.1 2014 Edition 3G P602 veya Galaxy Note PRO 3G P902 modelleri geçerlidir.

01 Ağustos - 30 Eylül 2014 tarihleri arasında geçerli modellerden birini satın alarak İstanbul, İzmir ve Ankara hava limanlarından New York?a çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hakkına sahip olacağınız kampanyanın detaylı bilgi ve koşulları newyorkaucuyorum.com adresinde yer almaktadır.

İlgili internet sitesindeki formu çift kişi için eksiksiz olarak doldurup çıktısını aldıktan sonra gerekli adımları takip ederek başvurunuzu gerçekleştirmeniz gereklidir.
promosyon, 01 Ağustos ? 30 Eylül 2014 tarihleri arasında, kutu içeriğinde promosyon kuponu bulunan Samsung Galaxy Note 10.1 3G N8005, Galaxy Note 10.1 New Edition 3G P602 veya Galaxy Note PRO 3G P902 ürünleri için geçerli olup stoklarla sınırlıdır.

Ürün alımlarında koşullar sağlanıyorsa, hafta içi 09:30 - 18:00 saatleri arasında BA Life?ın 0212 243 50 42 numarası aranarak da başvuru işlemleri için gerekli olan promosyon kodu talep edilebilir.

Kampanya kapsamında Yolculardan birinin, adına fatura düzenlenen kişi olması gereklidir.

Şirket/Dernek adına düzenlenen faturalar kampanyaya katılamaz.

Bilet devredilemez, parasal karşılığı talep edilemez.

Bu avantajlı kampanya 15 Ekim 2014?e kadar BA Life Marketing?e ulaştırılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Kampanyaya katılmak isteyen katılımcıların talep edebilecekleri ilk uçulmak istenilen tarih, 01 Aralık 2014?tür. En son geri dönüş uçuş tarihi ise 01 Aralık 2015?tir. 20 Aralık 2014 ? 03 Ocak 2015 arası uçuşlar dahil değildir.

Düzenleyici firmanın kuralları başta olmak üzere, pasaport, vize vb. her türlü yasal yükümlülükleri yerine getirmek katılımcıların kendi sorumluluklarındadır.
Uçuş teklifi onaylandıktan ve bilet işlemleri gerçekleştikten sonra herhangi bir iptal veya değişiklik, başka bir kampanya katılımı, tazminat veya sair ödeme talep edilemez.

Vodafone Samsung Tablet Alana New York Uçak Bileti Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları