Vodafone Kurban Bayramı Kampanyası - Detay

Kurban Bayram'ı süresince, yani 27-30 Kasım 2009 tarihleri arasında, tüm Vodafon'luları ararken kullanabilecekleri bedava dakika kazanıyor.


Vodafone Kurban Bayramı Kampanyası


Vodafone'in başlatmış olduğu Kurban Bayramı Kampanyası kapsamında Vodafone ön ödemeli hat sahibi üyelerine bayramda bedava konuşturuyor.18-26 Kasım tarihleri arasında kontör yükleyen üyeleri Kurban Bayram'ı süresince, yani 27-30 Kasım tarihleri arasında, tüm Vodafone'luları ararken kullanabilecekleri bedava dakika kazanıyor.Promosyon kayıt olan abonelerimiz, 18 - 26 Kasım arasında 150 kontör yükleyerek 150 dakika hediye, 250 kontör ve üstü yükleyerek 250 dakika hediye kazanabilecek ve kazanacakları dakikaları bayram süresince Vodafonelularla konuşurken kullanabilecek."BAYRAM" yazıp 3355'e ücretsiz SMS atarak kampanyaya katılabilirsiniz.Üyelere kazandıkları şebekeiçi dakikaları 27 Kasım itibariyle kullanabilir ve "BAKIYE" yazıp 3355'e ücretsiz SMS göndererek sorgulayabilir.


Vodafone Kurban Bayramı Kampanya Detayları

Bu kampanya Vodafone ön ödemel hat sahibi aboneler için geçerlidir.

Vodafone Kurban Bayramı Kampanyası yararlanmak için "BAYRAM" yazıp 3355'e SMS atarak kayıt yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılım ücretsizdir.

18.11- 26.11 tarihleri arasında bir kerede 150-249 kontör arası yükleme yapan abonelerimiz 27-30 Kasım arası geçerliliği olan 150 şebekeiçi dakika kazanır.

18.11- 26.11tarihleri arasında bir kerede 250 ve üstü kontör yükleyen abonelerimiz 27-30 Kasım arası geçerliliği olan 250 şebekeiçi dakika kazanır.

Katılan abone sayısına ilişkin bir sınırlama yoktur. Kazanılan şebekeiçi dakikalar 60 saniyelik periyodlarla harcanacaktır.

Kurban Bayramı sonunda harcanmayan dakikalar silinecektir. Şebeke içi dakikalar sadece yurt içinde, şebekeiçi sesli aramalarda kullanılabilecek olup SMS, WAP gibi servislerde ve özel servis numaralarını aramada kullanılamayacaktır.

Üyelere kazandığı dakikalar üçüncü şahıslara transfer edilemez.

Kazanılan promosyon konferans görüşme amaçlı kullanılamaz.

Promosyon dakikalar sadece yurt içi diğer Vodafone üyelerin aramak için kullanılabilir, özel servis numaralarının aranmasında kullanılamaz.


Vodafone Kurban Bayramı Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız 

Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları