Vodafone Kazandıran Yeni Hat Kampanyası - Detay

Bu avantajlı kampanya kapsamında Hattınız aktif hale geldiğinde PAKETKAZAN yazıp 7000?e ücretsiz SMS göndererek Promosyon faydalanabilirsiniz.


Vodafone Kazandıran Yeni Hat Kampanyası

Vodafone'nın başlatmış olduğu Kazandıran Yeni Hat Kampanyası kapsamında Başlangıç Paketi?nde ilk ay her yöne 400 dk, 250 SMS ve 250 MB internet Bedava. 39 Tl?lik Faturasız Kazandıran Yeni Hat Kampanyalı Başlangıç Paketini alıp,Dilediğiniz gibi dk,sms ve internetinizi kullanabilirsiniz.

Bu avantajlı kampanya kapsamında Hattınız aktif hale geldiğinde PAKETKAZAN yazıp 7000?e ücretsiz SMS göndererek Promosyon faydalanabilirsiniz. Yeni hat alarak Vodafone'a katılan tüm bireysel faturasız müşterilerimiz, 30 gün içerisinde kayıt olmaları durumunda bu paketten faydalanabileceklerdir.

Vodafone Kazandıran Yeni Hat Kampanyası Detayları

Kayıt ile birlikte bakiyesinin yeterli olması durumunda üye hesabından 10 TL çekilerek karşılığında yurtiçi ses, sms ve internet hizmetinde kullanılmak üzere her yöne 400 dk, her yöne 250 SMS ve 250 MB yüklenecek olup, kullanım süresi 30 gün olacaktır.

Paket 30 günün sonunda otomatik olarak sonlandır ve aboneler Hoşgeldin 400 Paketi Yeni Hat Promosyon aktarılırlar. Üyeler dilerlerse paketlerini iptal ederek Hoşgeldin 400 Paketi Yeni Hat Promosyon geçiş yapmayabilirler. Hoşgeldin 400 Paketi Yeni Hat Kampanyası'na geçiş yapan üyeler için geçiş itibariyle bu kampanyanın koşulları geçerlidir.

39 TL?lik, 10 TL hediye Cep Lira yüklü Başlangıç Paketi?nden alıp, bu liralardan kullanım yaptığı için,PAKETKAZAN yazıp 7000?e gönderdiği halde, kampanyaya aboneliği tanımlanamayan aboneler, aktivasyonlarını takiben 30 gün içinde, tekrar yükleme yaparak, Promosyon katılım sağlayabilirler.

Promosyon Kullanılmayan bakiyeler 30 günün sonunda silinir ; bir sonraki aya devretmez.Pakete giriş anlık olup, iptal talebi alındıktan sonra çıkışlar, kampanyaya üye olunmasını takıben başlayan 30 günlük periyot dönemi sonu itibariyle gerçekleşir.üye dönem sonuna kadar kazanmış olduğu haklarını kullanabilir.

Abonelerin aşağıdaki adımları başarı ile geçmeleri durumunda kayıt gerçekleşir:

Bireysel ön ödemeli üyelerin hatları aktif konumda olmalı ve katılım için ilgili hizmet kanallarından talepte bulunmaları gerekmektedir.
Paketten yararlanacak üyeler Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. kara listelerinde olmamalıdır.Bir üye en fazla 3 adet faturasız hattı ile bu avantajdan faydalanabilir.

Vodafone Kazandıran Yeni Hat Kampanyası paket kapsamındaki dakikalar sadece yurtiçi operatörlere doğru görüntülü konusma ve ses kullanımları için kullanılabilir. Roaming , Türkiye sınırları içerisinden yapılan yurtdışı aramaları, özel servis aramaları, ve diğer hizmetler dahil değildir. 444lü numaralara ve 1'le başlayan 3 haneli numaralara doğru yapılan aramalar diğer yönlere geçerli dakikalar kapsamındadır. Paket aşımında üyenin tarife ve diğer paket şartları ve ücretleri geçerlidir.

Paket sahibi üyeler şebekeler arası geçiş veya devir, dondurma işlemi yaparsa ilgili haklarını kaybedeceklerdir.

Üye talep ederse paketini iptal edebilir. İptal edilen paketler için 30 günlük sürenin sonuna kadar üyenin paketindeki dakika hakkı geçerli olup, 30 günün sonunda paket iptal edilir ve yenilenmez.

Üyenin kayıt olduktan sonra kayıt iptali yapması durumunda cıkış anlık gerçekleşir.

Ön ödemeli hat aboneleri, Vodafone Kazandıran Yeni Hat Kampanyası kazandıkları ve harcayabilecekleri kullanım bakiyelerini *7000# USSD kanalından sorgulayabileceklerdir. Bakiye sorgulama ücretsizdir.

Vodafone Kazandıran Yeni Hat Kampanyası kapsamında yüklenen kullanım hakları transfer edilemez.Promosyon kazanılan dakikalar, 60 snlik atış periyodu ile ücretlendirilir.

Vodafone Kazandıran Yeni Hat Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları