Vodafone Esnaf Avantaj Tarifeleri Kampanyası - Detay

Vodafone Esnaf Avantaj Tarifeleri Kampanyası sayesinde müşterilerine özel, liste fiyatları üzerinde Berlingo?da %21?e, c-elysée?de %10?a varan indirimler devam ediyor.


Vodafone Esnaf Avantaj Tarifeleri Kampanyası

Vodafone'nin Esnaf özel başlatmış olduğu Avantaj Tarifeleri Kampanyası kapsamında üyelere özel, liste fiyatları üzerinde Berlingo?da %21?e, c-elysée?de %10?a varan indirimler devam ediyor. +1 TL'ye En Avantajlı Kampanyalarsı Esnaf Avantaj'da Üstelik sadece Esnaf tarifeleri ile değil tüm Vodafone İş Ortağım müşterileri ile sınırsız konuşabilirsiniz!Şimdi Vodafone Esnaf Avantaj tarifelerine geçmek her zamankinden daha avantajlı sunmaktadadır.

Vodafone Esnaf Avantaj Tarifeleri Detayları

Vodafone Esnaf Avantaj Tarifeleri Kampanyası kapsamında TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu) kimlik kartı, esnaf ve sanatkarlar sicil müdürlükleri ile esnaf odalarınca verilen sicil tasdiknamesinden veya Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesindeki e-vergi levhası sorgulama ekranından alınacak çıktıdan herhangi birini ibraz eden kurumsal ve bireysel faturalı aboneler yararlanabilirler.

Bu belgeleri ibraz edemeyen esnaf kişilere ait şahıs şirketleri için yazarkasa fişi ve fiş ile eşleşen kimlik bilgisi alınarak tarifeye kaydı yapılır. Özel kuruluş niteliğinde olan esnaflar ise yazarkasa fişi ve fiş ile eşleşen vergi levhası beyan etmeleri durumunda tarifeye katılabilirler.

Üyeler bu tarife ile detayları paket açıklamalarında verilen 250 dk toplu süre paketine ve ayrıca diğer Vodafone Esnaf tarifelerindeki üyeler bedava konuşma hakkına sahip olacaklardır. (Hesaplı Esnaf, Bereketli Esnaf, Esnaf Avantaj Mini Heryöne+, Esnaf Avantaj Mini Süper, Esnaf Avantaj Midi, Esnaf Avantaj Heryöne Ekstra, Esnaf Avantaj Mega)

Vodafone Esnaf Avantaj Tarifeleri Kampanyası kapsamında Üyeler pakete giriş tarihine kadar abone eski tarifesi üzerinden ücretlenir.

Üyenin ilk faturasında aylık paket ücreti ve dakikalar; aktivasyon tarihi ile fatura kesim tarihi arasındaki gün sayısı ile orantılı olarak fatura edilir.
Dönem içerisinde yapılan paketten her türlü çıkış ve iptal işlemi durumunda üye toplu süre ücretininin tamamını öder.1 abone kendi adına 5 adet hat alabilir.

Vodafone Esnaf Avantaj Tarifeleri Kampanyası Paketi aşımınde her yöne dakika fiyatı ve Yurt Dışı SMS fiyatı 43,89 kr/dk'dır.Bu tarifede konferans görüşme servisi kullanılamaz.Toplu süre ücreti abonenin faturalarında ilgili fatura döneminde tahsil edilir.

Üyeler sunulan hakları, 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez. FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilemez.

Üyeler her ay toplu süre ücreti karşılığında yurtiçinden kullanmak şartıyla 250 dk yurtiçi, Kademe 1 PSTN, Kademe 2 PSTN ve 21 Vodafone ülkesindeki özel servis numarası harici tüm numaralar yönlerine sadece sesli telefon ve görüntülü görüşme aramaları yapabilir. 250 dk paketinin aşımında görüşmeler tarife detaylarında verilen dakika fiyatları üzerinden ücretlendirilecektir.Üyeler ayrıca yukarıda belirtilen diğer Esnaf tarifeleriyle bedava konuşabileceklerdir.

Vodafone Esnaf Avantaj Tarifeleri  hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları