Vodafone Engelli Vatandaşlara Koşulsuz Tarifesi - Detay

Cep Avantaj ve Vodafone Red tarifesi size en uygun olanını seçin, tam 5 yıl (60 ay) boyunca tarifenizin aylık sabit ücretinde %25 indirimden faydalanabilirler.


Vodafone Engelli Vatandaşlara koşulsuz Tarife

Vodafone'nin başlatmış olduğu Engelli Vatandaşlara özel koşulsuz Tarife  kampanyası kapsamında Engelli vatandaşlarımıza koşulsuz, şartsız ve cezasız %25 indirimli kampanya.Cep Avantaj ve Vodafone Red tarifesi size en uygun olanını seçin, tam 5 yıl (60 ay) boyunca tarifenizin aylık sabit ücretinde %25 indirimden faydalanabilirler.

Vodafone Engelli vatandaşlarımıza koşulsuz Tarife Detayları

Cep Avantaj 500, Cep Avantaj 1000, Cep Avantaj 1500, Cep Avantaj Mini Super, Cep Avantaj Midi, Cep Avantaj Vodafonelularla, CepAvantaj Heryöne, Cep Avantaj HerYöne Ekstra, Red Mini, Red Classic, Red ve Red Elite tarifelerindeki aboneler, engelli olduklarını gösteren gösteren aşağıdaki belgelerden biri ile Engelliler İçin Devlet Hastanelerinden Verilen Sağlık Kurulu Raporu (%40 ve üzeri engel oranını göstermelidir)

Vodafone Engelli vatandaşlarımıza koşulsuz Tarifesi Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartı Not: T.C. Nüfus Cüzdanı'nda Engel Oranı'nı gösteren bir ibare yer alıyorsa, ek evrağa gerek duyulmamaktadır.

Cep Avantaj 500, Cep Avantaj 1000, Cep Avantaj 1500, Cep Avantaj Mini Super, Cep Avantaj Midi, Cep Avantaj Vodafonelularla, CepAvantaj Heryöne, Cep Avantaj HerYöne Ekstra, Red Mini, Red Classic, Red ve Red Elite tarifelerindeki aboneler, engelli olduklarını gösteren gösteren aşağıdaki belgelerden biri ile kampanyaya katılabilir:

Bu avantajlı kampanyadan faydalanacak için Engelliler İçin Devlet Hastanelerinden Verilen Sağlık Kurulu Raporu (%40 ve üzeri engel oranını göstermelidir)

Vodafone Engelli Vatandaşlara koşulsuz Tarifesi Başbakanlık Özürlüler İdaresi Özürlü Kimlik Kartı gerekmektedir.

T.C. Nüfus Cüzdanı'nda Engel Oranı'nı gösteren bir ibare yer alıyorsa, ek evrağa gerek duyulmamaktadır.

Vodafone Engelli Vatandaşlara koşulsuz Tarifesi Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları