Vodafone Digitürk Play Ayda 5 TL Fırsatı - Detay

Siz de 5,5 Full HD ekran, 13 MP Kamera ve hızlı şarj özelliğine sahip Vodafone Smart 6?yı alın, tarifenize ek ayda 5 TL?ye hem Süper Lig Taraftar Paketi hem de ekstra 6 GB sizin olsun.


Vodafone Digitürk Play Ayda 5 TL Fırsatı

Vodafone'ın başlatmış olduğu Digitürk Play Ayda 5 TL Fırsat kampanyası kapsamında Siz de 5,5 Full HD ekran, 13 MP Kamera ve hızlı şarj özelliğine sahip Vodafone Smart 6?yı alın, tarifenize ek ayda 5 TL?ye hem Süper Lig Taraftar Paketi hem de ekstra 6 GB sizin olsun. Takımınızın tüm sezon maçlarını istediğiniz her yerde canlı izleyebilirsiniz.

Vodafone Digitürk Play Ayda 5 TL Fırsatı Detayı


Promosyon katılan üyeler, DigiturkPlay uygulaması üzerinden izlenebilen 1 yıllık Sinema Üyeliği veya 34 haftalık Süper Lig Taraftar Paketi aboneliğinden birini kullanabileceklerdir.

Süper Lig Taraftar Paketini seçen aboneler, toplam 34 haftalık futbol ligi süresi boyunca seçecekleri takımın maçlarını izleme hakkına sahip olacaklardır.

Vodafone Digitürk Play Ayda 5 TL Fırsatı Sinema üyeliğini seçen aboneler, 12 ay boyunca Digiturk Play Sinema üyeliğini kullanma hakkına sahip olacaklardır.


Vodafone Digitürk Play Ayda 5 TL Fırsatı detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları