Vodafone Devreden Kampanya - Detay

Vodafone Devreden Kampanya kapsamında fatura dönemi sonunda kullanılmayan dakikalar kayıp olmaz , bir sonraki aya devreder.


Vodafone Devreden Kampanya

Vodafon'ın başlatmış olduğu Devreden Kampanya kapsamında fatura dönemi sonunda kullanılmayan dakikalar kayıp olmaz , bir sonraki aya devreder.Eğer, Vodafone üyesi değilseniz, size en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayarak hemen üye olabilirsiniz.Devreden Kampanya'na geçmek için "YILLIKDEVREDEN" yazıp 7000'e mesaj gönderebilirsiniz.

Aylık sabit ücret:
35 TL
Teklif içeriği:
Her Yöne 1500 Dakika

Vodafone Devreden Kampanyası detayları

Bu avantajlı kampanya kapsamında: Devreden tarifesindeki aboneler, 12 ay taahüt vermeleri karşılığında, tarife ücreti üzerinden 12 ay boyunca 10 TL indirim alıp, Devreden Tarifesi'ne ek her ay yurtiçi her yöne 500 dk kazanacaklardır.

Promosyon bireysel müşterilerimiz için geçerli olup, sadece numara taşıma, yeni hat ile gelen üyeleri açıktır.

Vodafone Devreden Kampanyası dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde promosyondan çıktıklarında, tarifelerini değiştirdiklerinde, hatlarını iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında, numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda üyesi bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Promosyonun taahhüt süresinden önce sona ermesi durumunda kampanya çıkış tarihinden taahhütname süresi sonuna kadar olan dönem için, kampanya kapsamında taahhüt edilmiş toplam tutarı aşmaması koşuluyla cezai şart olarak,  promosyon çıkış tarihine kadar, Promosyon?a kalınan her ay için 25 TL olmak üzere hesaplanacak olan toplam tutar Vodafone tarafından aboneye gönderilecek ilk faturaya ceza bedeli olarak yansıtılacaktır.

Bir müşteri maksimum 3 hattı ile kampanyadan yararlanabilir.

Vodafone Devreden Promosyon çıkışları anlık olur ve çıkış yapılan fatura döneminde verilen fayda çıkış işleminden sonraki ilk fatura dönemine kadar sürer.

Bu kampanya mevcut ve planlanan taahhütlü Promosyonları, cihaz promosyon birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer promosyona girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir.

Vodafone'un promosyon ve tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Vodafone Devreden Kampanyası yararlanmak isteyen üyelerin Vodafone'un Kurumsal Güvenlik birimi tarafından belirlenen kara / gri listede, kredi kartı kara listede, cep aran kara listede yer almaması gerekmektedir.

Promosyon  dahilinde üyeleri sunulan hakların 3. şahıslara trafik satışı yaparak kullanmalarına izin verilmez. FCT (sabit terminal) ve şirket santrallerinde toplu kullanım amaçlı olarak kullanımına izin verilmez.

Vodafone Devreden Kampanyası dahilinde verilen dakika hakkı sadece yurtiçinde geçerli olup, yurtdışında veya KKTC?de Roaming halindeyken geçerli değildir.

Promosyon dahilinde verilen 500 dk konuşma hakkı tek fatura dönemi için geçerli olup, bir sonraki aya devretmez.

Vodafone Devreden Kampanyası dahilinde verilen 500 dk konuşma hakkı, tarifenin içinde geçerli olan 1000 dk konuşma hakkından önceliklidir.

Özel servis numaraları ayrıca ücretlendirilir.

Vodafone Devreden Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları