Vodafone Bittikçe Doldur Fırsatı - Detay

Geçerli tarifelerde olan tüm Vodafone Faturasız üyeler ilgili anahtar kelimeyi yazıp 7000?e ücretsiz göndererek Bittikçe Doldur promosyondan yararlanabilirler.


Vodafone Bittikçe Doldur Fırsatı

Vodafone'in başlatmış olduğu Bittikçe Doldur Fırsat kampanyası dahilinde Geçerli tarifelerde olan tüm Vodafone Faturasız üyeler ilgili anahtar kelimeyi yazıp 7000?e ücretsiz göndererek Bittikçe Doldur promosyondan yararlanabilirler.

Vodafone Bittikçe Doldur Fırsat Detayları


Promosyon geçerli olduğu tüm tarifelerde internet, SMS veya dakika içeriği tek tek 10TL karşılığında ay bitmeden yeniden doldurabilir.

Vodafone Bittikçe Doldur Fırsatı tüm tarife içeriği 15TL karşılığında yeniden doldurulur.

Doldurulan içerik tarife bitiş tarihine kadar geçerlidir.

Vodafone Bittikçe Doldur Fırsatı 7000?e gönderilen kampanya katılım mesajları ücretsizdir.

Promosyon 15.01.2016 ? 31.12.2016 tarihleri arasında geçerli Bittikçe Doldur Kampanyası?ndan geçerli tarifelerdeki tüm bireysel faturasız abonler promosyon dahilinde seçtikleri tarife içeriklerini aynı dönem içinde tekrar yükleyebilirler.

Üyeler dönem içerisinde, istediği zaman, tarifesinde yer alan içeriklerden bir veya birden fazlasını seçerek seçiminin belirlenen sabit ücreti karşılığında, aynı donem gecerli olacak şekilde tekrar yükleyebilir.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları