Vodafone Anneler Gününe 2 Huawei GR 59 TL Fırsatı - Detay

Tek faturada 2 telefon sahibi olabileceğiniz promosyonu dahilinde Huawei GR5 ile birlikte, Huawei P8lite, HTC Desire 828, General Mobile Android One 4G, Samsung Galaxy J3 de bulunmaktadır.


Vodafone Anneler Gününe 2 Huawei GR 59 TL Fırsatı

Vodafone' in başlatmış olduğu Anneler Gününe 2 Huawei GR 59 TL Fırsatı kampanyası kapsamında Tek faturada 2 telefon sahibi olabileceğiniz promosyonu dahilinde Huawei GR5 ile birlikte, Huawei P8lite, HTC Desire 828, General Mobile Android One 4G, Samsung Galaxy J3 de bulunmaktadır.

Vodafone Anneler Gününe 2 Huawei GR 59 TL Fırsatı Detayları


Bu avantajlı promosyon stoklarla sınırlıdır.

Vodafone Anneler Gününe 2 Huawei GR 59TL Fırsatı 24 ay veya 36 ay süresince 4.5G Red (S, M, L) ; 24 ay süresince 4.5G Red XS, İnternetli Esnaf (S, M, L) Faturalı Esnek (S, M, L) Kamu Akıl Küpü(3GB, 4GB) Tarifelerinden birini kullanmayı taahhüt eden üyeler her bir tarife ve her bir cihaz için ayrı ayrı belirlenmiş, aylık ek ödemeler karşılığında promosyon dahilinde sunulan telefonların sahibi olabileceklerdir.

Promosyon 31.05.2016? ya kadar geçerli olup stoklarla sınırlıdır. 4.5G teknolojisi, IMT-Advanced teknolojisidir ve uyumlu SIM kartlarla ve cihazlarla faydalanılabilir.

Vodafone Anneler Gününe 2 Huawei GR 59TL Fırsatı değişiklik hakkı saklıdır. Promosyon dahilinde abonelere sunulan cihazlar; Huawei GR5, HTC Desire 828, General Mobile Android One, Samsung Galaxy J3?tür.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları