Vodafone 4.5G Katlanan İnternet Fırsatı - Detay

1 Nisan 2016-30 Haziran 2016 arasında geçerli olup, promosyon ortak şartlarını sağlayan Turkcell aboneleri yararlanabilir.


Vodafone 4.5G Katlanan İnternet Fırsatı

Vodafone'in başlatmış olduğu 4.5G Katlanan İnternet Fırsatı kampanyası kapsamında 4.5G uyumlu cihaz ve SIM kartı sahibi 4.5G abonesi Turkcell aboneleri internet paketlerindeki kotaları 3 AY boyunca, ücretsiz.

Vodafone 4.5G Katlanan İnternet Fırsatı Detayları


Vodafone 4.5G Katlanan İnternet Fırsatı Detayları 1 Nisan 2016-30 Haziran 2016 arasında geçerli olup, promosyon ortak şartlarını sağlayan Turkcell aboneleri yararlanabilir.

Bu avantajlı 1 Nisan 2016 ile 30 Nisan 2016 tarihleri arasında promosyon ortak şartlarını sağlayan bireysel faturalı ses ve data hattı kullanıcılarına yine aynı tarihler arasında aşağıdaki tarifelerde bulunmaları durumunda Temmuz 2016 dönemindeki faturalama tarihlerine kadar tarifelerinin internet faydası kadar ek internet kullanım hakkı her ay hediye edilecektir.

Promosyon yurtiçi data kullanımı hakkı veren tarifelerde geçerli olup hediye kullanım hakkı sadece yurtiçi kullanılabilecektir.

Vodafone 4.5G Katlanan İnternet Fırsatı 1 Nisan 2016 ile 30 Nisan 2016 faturasız hattan faturalı hatta geçen kullanıcılarına yine aynı tarihler arasında aşağıdaki tarifelerde bulunmaları durumunda Temmuz 2016 dönemindeki faturalama tarihlerine kadar tarifelerinin internet faydası kadar ek internet kullanım hakkı her ay hediye edilecektir.


Diğer Vodafone Kampanyaları


Yeni Nesil Vodafone RedBox Kampanyası

Yeni Nesil Vodafone RedBox KampanyasıYeni nesil teknoloji ile hayatımıza giren Vodafone RedBox altyapı ve port derdi olmadan limitsiz interneti evinize sunuyor....

Devamı...

Vodafone Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Vodafone Akıllı Cep Telefonu KampanyasıVodafone akıllı cep telefonları birbirinden farklı indirimli fiyat ve taksitleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Vodafone Hoş Geldin Kampanyası

Vodafone Hoş Geldin KampanyasıVodafone faturalı yeni hat alan abonelere özel toplamda 12 GB Hediye internet....

Devamı...

Vodafone Uyumlu Tarifeler Kampanyası

Vodafone Uyumlu Tarifeler KampanyasıVodafone avantajlı uyumlu tarifeleri ile ister kullanımlarınızın bir sonraki aya devreden özelliği ile ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla!...

Devamı...

Tüm Vodafone Kampanyaları