Vakifbank Worldpuan Kampanyası - Detay

Vakifbank'in düzenlemiş olduğu Worldpuan Kampanyası kapsamında 31 Ağustos 2013 tarihine kadar yapılan ilk 10 alışverişten biri kadar Worldpuan.


Vakifbank Worldpuan Kampanyası

Vakifbank'in düzenlemiş olduğu Worldpuan Kampanyası kapsamında 31 Ağustos 2013 tarihine kadar yapılan ilk 10 alışverişten biri kadar Worldpuan Hediye yapacagınız alışverişler sayesinde kazandığınız Worldpuan ile 1 alışverişiniz bedavaya gelsin.

Vakifbank Worldpuan Kampanyası Detayları :

Bu avantajlı kampanyaya katılım için kart sahipleri, BEDAVA yazıp bir boşluk bırakıp kartının son 6 hanesini SMS ile 6635'e göndermelisiniz.

Vakifbank Worldpuan Kampanyasına dahil olacak alışveriş işlemlerinin, farklı günlerde yapılması gerekmektedir.

Bu avantajlı promosyon sayesinde ek kart ile yapılan harcamalar asıl karta dahil edilecektir.

Aynı gün içinde birden fazla yapılan işlemlerden en düşük tutarlısı geçerli sayılacaktır.

Kazanılan Worldpuanlar 6 Eylül 2013'de müşterinin SMS ile bildirmiş olduğu kartına yüklenecek olup, 17 Eylül tarihine kadar kullanılmayan Worldpuanlar geri alınacaktır.

Promosyon  müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 100 TL Worldpuan kazanabilir.

BusinessCard hariç tüm VakıfBank Kredi Kartları kampanyaya dahildir.

Nakit çekim, Worldpuan işlemleri, internet alışverişleri, mail order işlemleri, kuyum sektöründe yapılan işlemler, yurt dışı alışverişleri ve Bankamız kanalı ile verilen otomatik ödeme talimatı kapsamında yapılan fatura ödemeleri kampanyaya dahil değildir.

Vakifbank Worldpuan Kampanyası kapsamında 31 Ağustos'tan itibaren gelen SMS'lere, kampanyanın sona erdiği bilgisi verilecek olup, bu tarihten sonra yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmeyecektir.
İade edilen işlemler için yansıtılan puanlar karta borç olarak yansıtılacaktır.

Vakifbank Worldpuan Kampanyası Detayları bilgi için Tıklayınız.


Diğer Vakıfbank Kampanyaları


Vakıfbank Mobil Kampanyası

Vakıfbank Mobil KampanyasıVakıfbank kullanıcıları cep telefonlarından yapacakları her mobil ödemede 50 TL Worldpuan kazanıyor!...

Devamı...

VakıfBank Worldcard?dan Ramazan Kampanyası

VakıfBank Worldcard?dan Ramazan KampanyasıVakıfBank size mükemmel bir kampanya sunuyor! VakıfBank Worldcard?dan ramazan ayına özel 50 TL Worldpuan hediyesi....

Devamı...

Vakifkart Aygaz 20 TL Worldpuan Fırsatı

Vakifkart Aygaz 20 TL Worldpuan Fırsatı1 Ağustos 2016 tarihine kadar, Promosyona katılan Yapı Kredi World Üye işyeri olan Aygaz Tüplügaz, Mogaz Tüplügaz ve Lipetgaz Tüplügaz bayilerinden, farklı günlerde yapacağınız tüp harcamalarınıza ilk 50 TL?lik alıma 10 TL, ikinci 50 TL alıma 10 TL olmak ...

Devamı...

VakıfBank Worldcard Market Kampanyası

VakıfBank Worldcard Market Kampanyası3-31 Ekim 2015 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 4 adet 100 TL ve üzeri market harcamalarınıza 25 TL Worldpuan hediye edilecektir....

Devamı...

Tüm Vakıfbank Kampanyaları