Turkcell Superonline Net Fiyat Kampanyası - Detay

Faturanızda hiçbir sürpriz ek ücret ile karşılaşmadan, aktivasyon, kurulum ve abonelik süresince modem ücreti ödemeden, limitsiz fiber internete kolayca sahip olabilirsiniz.


Turkcell Superonline Net Fiyat Kampanyası

Turkcell Superonline'nin başlatmış olduğu Net Fiyat Kampanyası kapsamında Faturanızda hiçbir sürpriz ek ücret ile karşılaşmadan, aktivasyon, kurulum ve abonelik süresince modem ücreti ödemeden, limitsiz fiber internete kolayca sahip olabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın, anında ışık hızına çıkın. Hem de 25 Mbps 75 GB limitsiz paket alanlara ilk 6 ay boyunca 50 Mbps 75 GB limitsiz paket aynı fiyata.Bu avantajlı kampanya kapsamında tek fiyat, net fiyatı sunuyor. Numara Taşıma ve 24 ay kalma sözü verene 25 Mbps limitsiz fiber internet alanlara ilk 6 ay boyunca 2 kat hızlısı ayda sadece 49 TL.

Turkcell Superonline Net Fiyat Kampanyası Detayları

Promosyon 15 Şubat 2014 ? 1 Temmuz 2014 tarihleri arasında geçerlidir.

Turkcell Superonline Net Fiyat Kampanyası 24 ay taahhütlüdür. ALO abonelerine özel indiriminden yararlanmak için Turkcell Superonline?a numara taşımak gerekmektedir.

Turkcell Superonline?dan numara tahsisi ile telefon hizmeti alındığı takdirde aksi Turkcell Superonline tarafından duyurulmadıkça (%18 KDV, %15 ÖİV) 4,99 TL minimum kullanım ücreti uygulanmaktadır. Turkcell Superonline?dan numara tahsisi ile telefon hizmeti kullanan aboneler de minimum kullanım ücretini ödemek koşulu ile ALO abonelerine özel indiriminden yararlanabilmektedir.

Turkcell Superonline Net Fiyat Kampanyası numara tahsisi ile telefon hizmeti alındığı takdirde aksi Turkcell Superonline tarafından duyurulmadıkça (%18 KDV, %15 ÖİV) 4,99 TL minimum kullanım ücreti uygulanmaktadır.

İnternet hızı sonuçları bazı faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu faktörler, sunucunun, ev/işyeri arasında bulunan diğer sunucu ve router?ların performansı ve sayısı; ev/işyeri ve sunucu lokasyonu arasındaki hatların kullanım yoğunluğu ve bilgisayarın performansıdır. Ayrıca erişmekte olunan sunucuların internet çıkışlarındaki yoğunluk veya kendi düzenlemeleri doğrultusunda getirdikleri hız kısıtlamaları, web sayfalarının yavaş açılmasını etkileyebilir. Tam performans almak için kablolu bağlantı tavsiye edilmektedir.

Turkcell Superonline Net Fiyat promosyon kapsamında, bir defaya mahsus olmak üzere kampanya taahhütnamesinden kaynaklanan tutarın binde 9,48?i oranında damga vergisi faturalandırılacaktır.

Üyeliğin 24 aydan önce sonlandırılması durumunda üyrlik süresince kullanılan ücretsiz ve/veya indirimli servislerin toplam bedeli  29 TL aktivasyon ücreti ile işbu kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel promosyon iptal bedeli olarak faturaya yansıtılır.

Turkcell Superonline Net Fiyat Kampanyası kapsamında verilen modemler stoklarla sınırlıdır ve Turkcell Superonline mülkiyetindedir. Hizmetin sonlandırılması halinde modem Turkcell Superonline Bayisine çalışır durumda ve tüm parçaları eksiksiz olarak teslim edilmelidir. Teslim edilmemesi ya da eksik/arızalı teslim edilmesi durumunda, Turkcell Superonline vergiler dahil 150 TL modem ücretini kullanıcıya fatura eder.

Turkcell Superonline için TIKLAYINIZ

Turkcell Superonline Net Fiyat Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Turkcell Superonline Kampanyaları


Fiber Giriş Paketi Kampanyası

Fiber Giriş Paketi KampanyasıTurkcell Fiber Ev İnterneti'ne Giriş Kampanyası ilk 12 ay avantajlı fiyatlarla! ...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında VDSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında ADSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ KampanyasıTurkcell Tv+'da 24 ay sabit tutar ile ayda 49,90 TL'den başlayan fiyatlarla heyecana sizde dahil olun....

Devamı...

Tüm Turkcell Superonline Kampanyaları