Turkcell Superonline Işık Hızı Kampanyası - Detay

Turkcell Superonline Işık Hızı Kampanyası Fatura değişme olmadan, net fiyat tek fiyat. 25 Mbps limitsiz fiber internet fiyatına ilk 6 ay boyunca 2 kat hız hediye.


Turkcell Superonline Işık Hızı Kampanyası

Turkcell Superonline'ın başlatmış olduğu Işık Hızı Kampanyası dahilinde, Fatura değişme olmadan, net fiyat tek fiyat.
25 Mbps limitsiz fiber internet fiyatına ilk 6 ay boyunca 2 kat hız hediye. Ayrıca numarasını taşıyanlar ALO indiriminden faydalanır ve telefona sabit hat ücreti ödemezler.

Turkcell Superonline Işık Hızı Kampanya Detayı

Promosyon 15 Şubat 2014 ? 1 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerlidir.

Turkcell Superonline Işık Hızı Kampanyası 24 ay taahhütlüdür. ALO abonelerine özel indiriminden yararlanmak için Turkcell Superonline?a numara taşımak gerekmektedir.

Turkcell Superonline?dan numara tahsisi ile telefon hizmeti alındığı takdirde aksi Turkcell Superonline tarafından duyurulmadıkça 4,99 TL minimum kullanım ücreti uygulanmaktadır.

Turkcell Superonline?dan numara tahsisi ile telefon hizmeti kullanan aboneler de minimum kullanım bedellini ödemek koşulu ile ALO üyelerine özel indiriminden yararlanabilmektedir.

Turkcell Superonline Işık Hızı Kampanyası numara tahsisi ile telefon hizmeti alındığı takdirde aksi Turkcell Superonline tarafından duyurulmadıkça 4,99 TL minimum kullanım bedelli uygulanmaktadır.

Bu avantajlı kampanya kapsamında internet hızı sonuçları bazı faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu faktörler, sunucunun, ev/işyeri arasında bulunan diğer sunucu ve router?ların performansı ve sayısı; ev/işyeri ve sunucu lokasyonu arasındaki hatların kullanım yoğunluğu ve bilgisayarın performansıdır.

Turkcell Superonline Işık Hızı Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Turkcell Superonline Kampanyaları


Fiber Giriş Paketi Kampanyası

Fiber Giriş Paketi KampanyasıTurkcell Fiber Ev İnterneti'ne Giriş Kampanyası ilk 12 ay avantajlı fiyatlarla! ...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında VDSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında ADSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ KampanyasıTurkcell Tv+'da 24 ay sabit tutar ile ayda 49,90 TL'den başlayan fiyatlarla heyecana sizde dahil olun....

Devamı...

Tüm Turkcell Superonline Kampanyaları