Turkcell Superonline Digiturk İnternet Kampanyası - Detay

Turkcell Superonline Digiturk İnternet Kampanyası ile artık eğlence evinizde internet ve Digiturk 59.99Tl'den başlayan fiyatlar ile alabilirsiniz.


Turkcell Superonline Digiturk İnternet Kampanyası

Turkcell Superonline ile Digiturk'un ortaklaşa başlatmış olukları İnternet Kampanyası kapsamında  Digiturk ile İTurkcell Superonline internet paketleri bir arada sunulmuştur. İnternet fiyatına Digiturk + Turkcell Superonline İnternet ayda 59.99Tl'den başlayan fiyatlar ile alabilirsiniz.

Turkcell Superonline Digiturk İnternet Kampanyası Detayları


Promosyon dahil tüm internet paketleri için hız 8Mbps'e kadardır.

Lig TV Süper Paketi + Limitsiz İnternet ve Lig TV Şampiyonlar Paketi + Limitsiz İnternet seçeneğinde Türksat üzerinden üyelik yapılmaktadır. Mevcut sisteminiz yoksa bireysel ve iç kurulum ücreti alınmaktadır. Mevcut Türksat sisteminiz varsa 20TL bağlantı ücreti alınmaktadır.

Yalın internet seçeneğinden aylık paket ücretinize 10TL ek ücret ödeyerek kulanabilirsiniz.

Turkcell Superonline Digiturk İnternet Kampanyası Detayları:
Kurulum:

Lig TV İnternet kampanyası kapsamında Adsl aktivasyon ücreti alınmamaktadır. Giriş paketiyle üye olanlar iç kurulum yapıldıysa 45 TL, çanak anten kurulumu yapıldıysa 85 TL ödemeleri gerekmektedir. Giriş + 1 Keyif Paketi?yle üye olanlara Digiturk kurulum hediye edilmektedir.

Giriş + 2 Keyif Paketi?yle üye olanlara Digiturk kurulum hediye + ilk ay LIGTV ve 24 ay boyunca bir Anadolu Taraftar Paketi bedava hediye edilmektedir.

Adsl modem ücreti aylık 3TL olarak faturaya yansıtılmaktadır. İnternet hizmeti Turkcell Superonline tarafından verilmektedir. Turkcell Superonline Digiturk İnternet Kampanyası mevcut Digiturk ve Superonline üyeleri de yararlanabilir.

Uydu Alıcısı:

Turkcell Superonline Digiturk İnternet Kampanyası kapsamında Uydu alıcısı, Digiturk üyeliği süresi boyunca kullanıma verilmektedir. Uydu alıcısı, üyeliğiniz boyunca, Digiturk garantisi altındadır. Uydu alıcınızın arızalanması durumunda çalışan bir uydu alıcısı ile değiştirilir.

Turkcell Superonline Digiturk İnternet Kampanyası Şartları:


Bu avantajlı Kampanya kapsamında 24 ay abonelik taahhütü gereklidir.

Turkcell Superonline Digiturk İnternet Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Turkcell Superonline Kampanyaları


Fiber Giriş Paketi Kampanyası

Fiber Giriş Paketi KampanyasıTurkcell Fiber Ev İnterneti'ne Giriş Kampanyası ilk 12 ay avantajlı fiyatlarla! ...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında VDSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında ADSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ KampanyasıTurkcell Tv+'da 24 ay sabit tutar ile ayda 49,90 TL'den başlayan fiyatlarla heyecana sizde dahil olun....

Devamı...

Tüm Turkcell Superonline Kampanyaları