Turkcell Superomline Samsung Galaxy Tab 3 LITE Fırsatı - Detay

Samsung Galaxy Tab 3 LITE Fırsat kampanyası kapsamında ADLS Faturasına ek ayda sadece 14'90TL sahip olabilirsiniz.


Turkcell Superomline Samsung Galaxy Tab 3 LITE Fırsatı

Turkcell Superomline'in başlatmış olduğu Samsung Galaxy Tab 3 LITE Fırsat kampanyası kapsamında ADLS Faturasına ek ayda sadece 14'90TL sahip olabilirsiniz.

Turkcell Superomline Samsung Galaxy Tab 3 LITE Fırsat Detayları

Bu avantajlı promosyon 28.07.2015 ? 01.10.2015 tarihleri arasında geçerli olup promosyon dahilinde sunulan ürünler stoklar ile sınırlıdır.

Promosyondan Turkcell Superonline?ın yeni üyeleri ve hali hazırda farklı bir cihaz promosyon yararlanmayan mevcut üyeleri yararlanabilir.

Turkcell Superomline Samsung Galaxy Tab 3 LITE Fırsatıından yararlanabilmek için abonelerin Turkcell Superonline?a vadesi geçmiş ve ödenmemiş faturası bulunmamalıdır.

Promosyondan yararlanmak isteyen mevcut Turkcell Superonline abonelerinin T.C. kimlik numaralarını yazılı olarak ibraz etmiş olmaları gerekmektedir.

Turkcell Superomline Samsung Galaxy Tab 3 LITE Fırsatı Müşterinin 1?den fazla xDSL üyeleri olsa bile, toplamda yalnızca 1 tane internet faturasına ek taksitle tablet satın alabilir.

Hali hazırda farklı bir cihaz promosyonundan yararlanan müşteriler bu promosyondan yararlanamaz.

Turkcell Superomline Samsung Galaxy Tab 3 LITE Fırsatından faydalanmak isteyen aboenelrin aşağıdaki tabloda yer alan cihaza ilişkin Aylık Cihaz Bedeli, seçmiş ve kullanmakta oldukları hız / kota paketleri ve ses hizmeti aylık ücretleri yanında üyelik faturasında ayrıca ücretlendirilecektir.

Galaxy Tab 3 LITE T113
Android? 4.4
Quad Core 1.2 GHz
7 " (1024 x 600) TFT
Arka: 2 MP
RAM: 1GB,
Dahili Hafıza: 8GB
WiFi,
Bluetooth 3.0
116.4 mm x 193.4 mm x 9.7 mm / 310 gr
3600 mAh
Beyaz


Diğer Turkcell Superonline Kampanyaları


Fiber Giriş Paketi Kampanyası

Fiber Giriş Paketi KampanyasıTurkcell Fiber Ev İnterneti'ne Giriş Kampanyası ilk 12 ay avantajlı fiyatlarla! ...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın VDSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında VDSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ Ready Yalın ADSL KampanyasıSuperonline TV+ Ready'nin birbirinden farklı TV kanalları, filmler, diziler ve binlerce uygulamasına sizde sahip olun! Üstelik TV+ Ready yanında ADSL internet hediyesi ile geliyor!...

Devamı...

Turkcell Superonline TV+ Kampanyası

Turkcell Superonline TV+ KampanyasıTurkcell Tv+'da 24 ay sabit tutar ile ayda 49,90 TL'den başlayan fiyatlarla heyecana sizde dahil olun....

Devamı...

Tüm Turkcell Superonline Kampanyaları