Turkcell ÖdemeliAra iPad Mini Kampanyası - Detay

Turkcell'in başlatmış olduğu ÖdemeliAra iPad Mini Kampanyası kapsamında ÖdemeliAra ile konuşanlar iPad Mini çekiliş hakkı kazanıyor 25 Haziran-31 Ağustos 2013 tarihleri arasında ÖdemeliArama başlatıp konuşan ya da gelen ÖdemeliAramaları kabul edip kon


 Turkcell ÖdemeliAra iPad Mini Kampanyası

Turkcell'in başlatmış olduğu ÖdemeliAra iPad Mini Kampanyası kapsamında ÖdemeliAra ile konuşanlar iPad Mini çekiliş hakkı kazanıyor 25 Haziran-31 Ağustos 2013 tarihleri arasında ÖdemeliArama başlatıp konuşan ya da gelen ÖdemeliAramaları kabul edip konuşan Turkcell bireysel hat sahibi aboneler, 10 tane iPad Mini'den birini kazanma şansını yakalıyor. Her ödemeli konuşma bir çekiliş hakkı kazanıyor, daha çok ÖdemeliAra ile konuşun daha çok çekiliş hakkı kazanın.Bu avantajlı kampanya 31 Ağustos 2013 tarihine kadar devam edecekdir.

Bu avantajlı Turkcell ÖdemeliAra iPad Mini Kampanyası ÖdemeliAra Servisi?nde, ÖdemeliArama?yı kabul eden taraf ücretlendirilir.ÖdemeliAra Servis hizmet bedeli çağrı başına 39 kuruştur. Ayrıca, ödemeli aranan taraf, görüşme için kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir. ÖdemeliAra ile yapılan görüşme paket kullanımına dâhildir.

Daha Fazla Bilgi

Bu  Turkcell ÖdemeliAra iPad Mini Kampanyası Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş tarafından MPİ?nin 18.06.2013 tarih ve 24951361-255.01.02/2445-5918 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından 25.06.2013 (saat:00:00) ?31.08.2013 (saat:23:59) tarihleri arasında düzenlenmektedir.

Türkiye Genelinde Ödemeli Arama başlatıp konuşan Turkcell Bireysel aboneleri ile gelen Ödemeli Aramayı kabul ederek konuşan Turkcell bireysel aboneleri (her bir ödemeli aramayı başlatıp konuşan abonelere 1 çekiliş hakkı ayrıca çağrıyı kabul edip konuşan abonelere her bir ödemeli ara ile konuşma başına 1?er adet çekiliş hakkı) kampanyaya katılabileceklerdir.

 Turkcell ÖdemeliAra iPad Mini Kampanyası kapsamındaki çekiliş 12.09.2013 tarihinde saat 11:00?da 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat:5 Fulya-Şişli/ İSTANBUL (Hedef Toplantı Salonu) adresinde yapılacaktır. İkramiye olarak, 10 kişiye IPAD mini wifi cellular 16GB (Hat ve Kart Hariçtir) verilecektir.

Kazanan talihliler 17.09.2013 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır. Ayrıca, asil ve yedek talihlilere posta yoluyla tebligat yapılacaktır. 01.10.2013 tarihine kadar Hedef Çekiliş?e başvurmayan asillerle, 16.10.2013 tarihine kadar Hedef Çekiliş?e başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez.

 Turkcell ÖdemeliAra iPad Mini Kampanyası  Turkcell Bireysel hat sahibi abonelere yöneliktir. Kampanya dönemi içinde bireysel hat aboneliğini iptal ettiren ya da hattını başkasına devreden aboneler, kazanmış oldukları çekiliş haklarını kaybeder ve çekilişe katılamazlar. ÖdemeliAra servisinde, ödemeli aramayı kabul eden abone ücretlendirilir.

Ödemeli Ara servis hizmet bedeli arama başına KDV, ÖİV dahil 0,39 kuruş olup buna ek olarak Ödemeli arama çağrısını kabul eden abone, görüşme için kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

Çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilemez. KDV +ÖTV hariç vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Bu  Turkcell ÖdemeliAra iPad Mini Kampanyası  katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.


Diğer Satın Alma Seçenekleri

*135*Numara# tuşlayıp arama tuşuna basarak ÖdemeliAra başlatabilirsiniz.

 

 Turkcell ÖdemeliAra iPad Mini Kampanyası hakkında detayları için Tıklayınız.


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları