Turkcell Migros Sanal Market 25 TL Hediye Çeki Kampanyası - Detay

Migros Sanal Market 25 TL Hediye Çeki Kampanyası kapsamında Sarı Kutu'da Ayın Fırsatı "Migros Sanal Market'te anında 25 TL indirim kazanıyor.


Turkcell Migros Sanal Market 25 TL Hediye Çeki Kampanyası

Turkcell'in başlatmış olduğu Migros Sanal Market 25 TL Hediye Çeki Kampanyası kapsamında Sarı Kutu'da Ayın Fırsatı "Migros Sanal Market'te anında 25 TL indirim kazanıyor.Sarı Puanlarınızla bu hediyeyi seçmek için "Hemen Al" linkine tıklayabilir veya dilediğiniz zaman SK36 yazıp 2222?ye SMS gönderebilirsiniz.

Turkcell Migros Sanal Market 25 TL Hediye Çeki Kampanyası Detayları

Bu avantajlı kampanya kapsamına katılmak için Sarı Kutu üyesi iseniz, Sarı Puanlarınızla bu hediyeyi seçmek için "Hemen Al" linkine tıklayabilir veya dilediğiniz zaman SK36 yazıp 2222?ye SMS gönderebilirsiniz.

Turkcell Migros Sanal Market 25 TL Hediye Çeki Kampanyası Henüz Sarı Kutu üyesi değilseniz, SK36 yazıp 2222?ye göndererek hem bu hediyeyi seçebilir hem de Sarı Kutu'ya üye olabilirsiniz. Programa katılım ücreti bir kereye mahsus 0,40 TL (KDV ve ÖİV dahil)'dir. Sonrasındaki hediye seçimleri ücretsizdir.

Hediyenizi seçmenizi takiben 25 TL'lik indirim değerindeki şifreniz SMS ile size iletilecektir.

Her şifre, gönderildiği ilgili takvim ayının sonuna kadar kullanılabilir. Nisan ayı içerisinde aldığınız şifrenizi 30.04.2014 tarihine kadar Migros Sanal Market'te yapacağınız alışverişlerde kullabilirsiniz. İlgili ayda kullanılmayan şifreler geçerliliğini yitirir.

Hediye çekleri sadece Migros Sanal Market'te, kayıt edilmiş Money Club kartlar ile yapılacak min. 50 TL değerindeki alışverişlerde geçerlidir.

Money Club kartınız yok ise Migros Mağazam mobil uygulaması üzerinden Sanal Money Club kartınızı oluşturabilirsiniz.

Money Club kartınız kayıtlı değil ise size en yakın Migros?tan, moneyclubkart.com?dan ya da 444 10 44 Money Club Çağrı Merkezinden kayıt edebilirsiniz.

Turkcell Migros Sanal Market 25 TL Hediye Çeki Kampanyası 25 TL'lik indirim değerindeki şifrenizi, Migros Sanal Market'te yapacağınız alışverişlerde, "Teslimat" sayfasının üst bölümünde yer alan "Sarı Kutu" alanına tıklayarak ulaşacağınız sayfada, ilgili alana girerek kullanabilirsiniz.

İlgili alana şifrenizi girdiğinizde sepet tutarınızdan 25 TL otomatik olarak düşülecek ve sistem sizi adres bilgilerinizi girmek üzere tekrar "Teslimat" sayfasına yönlendirecektir.

Bu avantajlı kampanya hediye çekleri ile alkol, sigara, elektronik ve operatör TL yükleme ürünleri alınamaz.

Turkcell Migros Sanal Market 25 TL Hediye Çeki Kampanyası kapsamında Sanal Market şu illerde hizmet vermektedir: Adana, Afyon, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Mersin, Muğla, Samsun.

Hediye çekleri Migros Mobil Market uygulaması ve mobil web sitesi üzerinde kullanılamaz.

Bu avantajlı promosyon 25 TL hediye çekinizi kullanabilmeniz için, hediye çekinizi kullanacağınız tarihte hattınıza ait Turkcell aboneliğinizin devam ediyor olması gerekmektedir.

Turkcell Migros Sanal Market 25 TL Hediye Çeki Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları