Turkcell E-Posta Kampanyası - Detay

Turkcell'lilerle geçerli olacak şekilde gece bedava SMS veya 1 hafta geçerli olacak 100 MB internet bedava. Faturalı data üyeleri ise 1 ay geçerli olacak şekilde bedava 1 GB internet bedava yararlanma imkanından faydalanabilecek.


Turkcell E-Posta Kampanyası

Turkcell'in başlatmış olduğu E-Posta Kampanyası kapsamında Henüz e-postasını Turkcell ile paylaşmamış müşterilerine bedava SMS veya internet paketleri.31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerlidir.E-posta bilgisini henüz Turkcell ile paylaşmamış olan faturalı ses üyeleri 1 ay boyunca akşam 21:00 - sabah 09:00 arasında Turkcell'lilerle geçerli olacak şekilde gece bedava SMS veya 1 hafta geçerli olacak 100 MB internet bedava. Faturalı data üyeleri ise 1 ay geçerli olacak şekilde bedava 1 GB internet bedava yararlanma imkanından faydalanabilecek.


Turkcell E-Posta Kampanyası Detaylı Bilgi

Bu avantajlı kampanya dâhilinde sunulacak tüm paketlere bedava olarak sahip olunacaktır.

Turkcell E-Posta Kampanyası dâhilindeki paketler bitince üye mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

Ücretlendirme periyodu mevcut tarife ile aynıdır.

Gönderilen mesajlar ücretsizdir.

Turkcell E-Posta Kampanyası Eposta bilgisi Turkcell?de olmayanfaturalı ses üyesine 1 ay Turkcell'lilerle geçerli olacak şekilde geceleri bedava SMS veya 1 hafta geçerli olacak şekilde 100 Mb internet,faturalı data üyeleri 1 ay geçerli olacak şekilde bedava 1 GB internet, ücretsiz olarak hediye edilecektir.

Başvuru sonrasında abonenin verdiği e-posta adresine Turkcell'den bir e-posta gelecektir. Üyesi bu e-posta üzerinden ilgili paketi seçecek ve ardından paketin tanımlanmış olduğu bilgisi hattına ulaştıktan sonra kullanmaya başlayabilecektir.Üyeler bu faydaları mevcut tarifelerine ek olarak alacaktır.

Geceleri geçerli olan faydalar akşam 21:00 - sabah 09:00 arasında geçerli olacak şekildedir.

Turkcell E-Posta Kampanyası Bedava SMS faydaları Turkcell'lilerle yapılan mesajlaşmada geçerlidir ve adil kullanım olarak 10.000 SMS ile sınırlıdır.

Turkcell E-Posta Kampanyası dâhilindeki SMS veya internet paketleri bitince abone mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

Promosyon dahilinde elde edilen faydalar ve haklar 3. şahıslara transfer edilemez.

Turkcell E-Posta Kampanyası kapsamında verilen faydalar yalnızca yurtiçinde geçerlidir.

Kampanya faydası bir defalık tanımlanmakta olup paket bitiminde yenileme yapılmayacaktır.

Paket bitiminde kullanılmayan faydalar sonraki dönemlere devretmeyecektir.

Üyeler istedikleri zaman ?IPTAL EPOSTA HEDIYE? yazıp 2222?e göndererek kampanyalarını iptal edebilirler.
Sıkça sorulan sorulara ulaşmak için tıklayın

Turkcell E-Posta Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları