Turkcell Bip Ücretsiz Kampanyası - Detay

Türk usulü mesajlaşmanın yeni adresi Turkcell BiP!


Turkcell Bip Ücretsiz Kampanyası

Turkcell'in başlatmış olduğu Bip Ücretsiz Kampanyası kapsamında Türk usulü mesajlaşmanın yeni adresi Turkcell BiP ücretsiz hizmete sunulmuştur.

Uygulamayı iki şekilde indirebilirsiniz.


BIP yazıp 2222?ye ücretsiz gönderdikten sonra, gelen linke tıklayarak veya
Appstore, T-Market ve Google Play'den indirebilirsiniz.

Bu avantajlı kampanya kapsamında İndirme gerçekleştikten sonra uygulamayı açıp telefon numaranızı girdikten sonra, size gelen şifreyi girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.
Telefon rehberinizde, BiP uygulamasını indirmiş olan kullanıcıları otomatik görüp, anlık mesajlaşmaya başlayabilirsiniz.

Servis Detayları

BiP uygulamasını sadece iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlar ile kullanabilirsiniz.
BiP uygulaması ile;
Rehberinizdeki kişilerle anlık mesajlaşabilir;
Konumunuzu paylaşabilir;
Birden fazla kişiye aynı anda ileti gönderebilir;
Kişilerin uygulamayı en son ne zaman kullandığını görebilir;
Sınırsız sayıda mesaj gönderebilir;
Gönderdiğiniz mesajın okunup, okunmadığını anlayabilir;
Yazdıklarınızı özel ikonlarla daha eğlenceli kılabilirsiniz.

Ücretlendirme

Turkcell Bip Ücretsiz Kampanyası kapsamında BiP mobil uygulamasını indirmek ücretsizdir.
Turkcell'liler için;TURKCELL?lilere sadece BiP uygulamasındaki mesajlaşmalarda kullanılmak üzere 30 Nisan 2014 tarihine kadar geçerli ücretsiz internet verilecektir. Turkcell Bip Ücretsiz Kampanyası 30 Nisan 2014 tarihinden sonraki BiP uygulamasındaki kullanımlarınız; varsa internet paketinizden, yoksa standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
BiP uygulaması hız kısıtlı internet paketleriyle birlikte alınabilir. BiP ile beraber alınan hız kısıtlı internet paketi bittiğinde,internet erişim hızı ile birlikte BiP kullanım hızı da 96 kbps'a indirilecektir.

Turkcell Bip Ücretsiz Kampanyası kapsamında Turkcell üyeleri sunulan sınırsız ücretsiz internet paketi uygulamanın sadece mesajlaşmasında geçerlidir. Turkcell Bip Ücretsiz Kampanyası uygulaması içerisinden Apple?ın ve Google'ın harita servisine bağlanıldığında,arkadaşına öner butonu tıklandığında ise yine standart internet tarifesi geçerli olacaktır.

Diğer Operatör Aboneleri için;

Bu avantajlı kampanya kapsamında BiP uygulamasındaki kullanımlarınız varsa internet paketinizden, yoksa operatörünüzün standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Turkcell ve Diğer Operatör Aboneleri için;

Turkcell Bip Ücretsiz Kampanyasından faydalanmak içerisinden gerçekleşen aramalar ve gönderilen SMSler, varsa SMS paketinizden yoksa operatörünüzün standard SMS tarifesi üzerinden gerçekleşir.
Uygulama, mobil şebeke üzerinden erişimin yanında bulunduğunuz ortamdaki kablosuz internet bağlantısı (wi-fi) üzerinden de kullanılabilir. Bu durumda uygulamaya erişim için gerçekleştirilen data kullanımı TURKCELL tarafından ücretlendirilmeyeceği için söz konusu data kullanımından TURKCELL sorumlu değildir.

Turkcell Bip Ücretsiz Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları