Turkcell Akıllı Kadınlara Akıllı Telefon Kampanyası - Detay

Turkcell'in başlatmış olduğu Akıllı Kadınlara Akıllı Telefon Kampanyası kapsamında Eski cep telefonunu getiren Akıllı Kadınlar Kulubu üyeleri yepyeni akıllı telefonlara kavuşuyor.


Turkcell Akıllı Kadınlara Akıllı Telefon Kampanyası



Turkcell'in başlatmış olduğu Akıllı Kadınlara Akıllı Telefon Kampanyası kapsamında Eski cep telefonunu getiren Akıllı Kadınlar Kulubu üyeleri yepyeni akıllı telefonlara kavuşuyor. Promosyon kapsamında katılım 31 Aralık 2014 tarihine kadar geçerlidir. Kullandığı eski telefonunu getiren Akıllı Kadınlar Kulübü üyelerine ilk 3 ay cihaz taksiti ve 3 ay boyunca aylık 1 GB cepten internet bedava.

Samsung Galaxy Ace 4 25 TL / ay
Turkcell T50 33 TL / ay
LG G2 Mini 42 TL / ay


Turkcell Akıllı Kadınlara Akıllı Telefon Kampanya Detayları

Akıllı Kadınlar Kulübü'ne Özel Bireysel Akıllı Telefon Kampanyası 3 Ekim-31 Aralık 2014 tarihleri arasında geçerli ve stoklarla sınırlıdır. Turkcell Akıllı Kadınlara Akıllı Telefon Kampanyası kapsamındaki telefonlardan sadece Akıllı Kadınlar Kulübü üyeleri faydalanabilecektir. Kullandığı eski telefonunu; TİM?e teslim eden müşterilere, 24 ay taahhüt sözüyle, internet paketli tarifelerle birlikte alabileceği yeni telefonun ilk 3 ay taksiti ve 1 GB data paketi hediye edilecektir. Telefon taksit tutarı müşterilerin faturasından düşecektir.

Turkcell Akıllı Kadınlara Akıllı Telefon Kampanyası dahilindeki telefon modelleri ve aylık olarak bedava edilecek telefon taksit tutarları aşağıdaki gibidir.

Eski telefonunu teslim etmeyen Akıllı Kadınlar Kulübü üyeleri 3 ay boyunca 1 GB cepten internet hediyesinden faydalanabilecektir.

Hediye edilen 1 GB Data paketi 3 ay ücretsiz olarak tanımlanacaktır. Kullanılmayan kısmı sonraki aya devretmeyecek ve paket bitiminde tekrarlamayacaktır. Her bir fatura dönemi içerisinde 1 GB'lık kullanım kotasının dolması durumunda, başka bir internet paketi tanımlanmadıysa, data hızı 1 kpbs'ye düşecektir.

Turkcell Akıllı Kadınlara Akıllı Telefon Kampanyası koşullarına aykırılık halinde, BTK? nın belirlediği usullere uygun olan cayma bedeli faturaya yansıtılır. Taahhüt süresinden geriye kalan ödenmemiş telefon taksitleri Promosyon kapsamında Taahhütnamesinde belirtilen şekilde hesaplanacaktır.

Akıllı Kadınlar Kulübü?ne üye olmak ücretsizdir ve Turkcell?in promosyon şartlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.


Turkcell Akıllı Kadınlara Akıllı Telefon Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları