Turkcell Akıllı Depo Kampanyası - Detay

Turkcell Akıllı Depo Kampanyası kapsamında artık telefonunuzdaki resimleriniz kaybolmayacak Turkcell Akıllı Depoya yükleyerek yılarca kaybolmadan elinizin altında olacak.


Turkcell Akıllı Depo Kampanyası

Turkcell 'in başlatmış olduğu Akıllı Depo Kampanyası kapsamında Turkcell Akıllı Depo ile hatıralarınız güvende. Cebinizdeki fotoğraf, video ve dosyalarınızın ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Turkcell Akıllı Depo'yla telefonunuzda biriktirdiğiniz her şeyi güvenle saklıyor, rahatça erişebilmenizi sağlıyoruz.DEPO yazıp 2222'ye göndererek Akıllı Depo uygulamasını indirebilir ve turkcell.com.tr/akillidepo adresine girerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Böylelikle tüm hatıralarınıza cep telefonuzdan, tabletinizden ve bilgisayarınızdan ulaşabilirsiniz.

Turkcell Akıllı Depo Kampanya Detayları

Turkcell Akıllı Depolama kampanyası kapsamında fotoğraf, video, müzik ve diğer dosyalarınızı güvenle saklayabilir, internete erişebildiğiniz her yerden ulaşabilir, sevdiklerinizle e-posta ve sosyal ağlar üzerinden paylaşım yapabilirsiniz. Hemde Turkcell'lilerin hatıralarını güven altına almak için Akıllı Depo Hoş Geldin Paketi (1 GB ) hediye. Akıllı Depo'nun kolay kullanımı ile tanışmak için DEPO yazıp 2222'ye SMS göndermeniz yeterli. Akıllı Depo'daki bilgileriniz, şifrelenmiş şekilde çok güvenli Turkcell Veri Merkezi'nde tutulur.

DEPO yazıp 2222'ye ücretsiz SMS gönderildiğinde; akıllı telefonunuzla uyumlu uygulama indirme linki otomatik olarak iletilecektir. Akıllı Depo kampanyası, Android veya iOS telefon ve tabletlere ücretsiz Akıllı Depo uygulamasını indirerek veya bilgisayarınızdan turkcell.com.tr/akillidepo adresine giriş yaparak kullanabilirsiniz.

Turkcell Akıllı Depo uygulaması ücretsizdir, servis 3G ve Wifi üzerinden çalışmaktadır. Akıllı Depo aylık yenilenen üyelik bir servistir.

Android cihazlara T-Market üzerinden uygulama indirilirken oluşan veri trafiği ücretsizdir.

AppStore ve GooglePlay üzerinden uygulamayı indirmeniz, Akıllı Depo senkronizasyonunu 3G üzerinden seçilmeniz durumunda Android, iOS (5.2 ve üzeri) cihazlarda otomatik olarak, iOS cihazlarda uygulamanın açılması ile ve kampanyada yapılan işlemler, e-posta ile sosyal ağlar üzerinde paylaşım yapılması halinde oluşan veri trafiği mobil internet paketiniz varsa paketinizden, yoksa mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.

Turkcell Akıllı Depo Kampanyasında yer alan fotoğraf, video ve dosyalarınızı, e-posta, Facebook, Twitter, Youtube ve Picasa hesabınız üzerinden paylaşım yapabilirsiniz. Müzik paylaşımı yapılamaz.

Akıllı Depo üzerinden yapılan paylaşımlar ile ilgili Turkcell sorumluluk kabul etmez. Akıllı Depo saklama alanı, abone olunan servis paketi alanı ile sınırlıdır. Servis üzerinde saklanan hiçbir bilgi 3. şahıslar ile paylaşılmaz.Akıllı Depo'daki bilgileriniz, şifrelenmiş şekilde çok güvenlik Turkcell Veri Merkezi'nde tutulur.

Mini Paket (5 GB saklama alanı) MINIDEPO yazıp 2222?ye gönderin.
Standart Paket (50 GB saklama alanı) STANDARTDEPO yazıp 2222?ye gönderin.
Mega Paket (250GB saklama alanı) MEGADEPO yazıp 2222?ye gönderin.

Turkcell Akıllı Depo Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları