Turkcell'den LG Kampanyası - Detay

Turkcel'den ilk 2 ay ücretsiz akıllı cihazlar LG Stylus 2, LG X Screen, LG G4 cihazlarından herhangi birini alırsanız ilk 2 ay taksitiniz hediye kampanyasından yararlanabilirsiniz.


LG İlk 2 Ay Ücretsiz Kampanyası

LG'nin 4.5G uyumlu telefonlarından yararlanabilmek için Turkcell'den LG Stylus 2, LG X Screen, LG G4 cihazlarından herhangi birini alırsanız  ilk 2 ay taksit ödemeyeceksiniz.

LG İlk 2 Ay Ücretsiz Kampanyası Detayları

Turkcell Finansman Kredi tutarınızın, kampanya kapsamında önerilen cihaz için yeterli olması gereklidir. Kredi tutarınız yeterli olsa dahi, son ödeme tarihi geçmiş ödenmemiş faturanızın bulunmaması, abonelik sözleşmesine aykırı durumlar sebebi ile kayıtlı hatlarınızın kapalı olmaması ve adınıza kayıtlı hatlardan herhangi birinin iptali gerçekleştiği ve hesaplanıp fatura bedelinin ödenmemiş erken iptal bedelinin bulunmaması gereklidir. Turkcell Finansman ile ilgili detaylı bilgiyi Turkcell  iletişim merkezlerinden yada  Müşteri Hizmetlerinden öğrenebilirsiniz.

Kampanyaya katılan müşteriler LG Stylus 2, LG X Screen, LG G4 cihazlarının stoklarda sınırlı olmak kaydıyla seçecekleri 12 ay, 24 ay ve 36 ay taksit seçeneklerinden ilk 2 ay taksit ödemeyerek cihazlara sahip olacaklardır.

Kampanyadan yararlanan aboneler kampanyaya dahil tarifelerden yararlanıyorsa  imza tarihinden sonraki fatura kesiminden itibaren ilk cihaz taksitii ve tarife bedelini faturalarında göreceklerdir.

Kampanya süresi sona ermeden kampanyadan ayrılmak isteyen müşteriler ayrıldıkları aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödenmesi gereken vergiler dahil kalan cihaz taksitleri toplamı, söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde Mobil hizmet faturasına bir kerede yansıtılır.

Kampanya iptali için Turkcell iletişim merkezlerine veya 532'yi arayarak detaylı bilgi alabilirler.

 


Diğer Turkcell Kampanyaları


Turkcell Peşin Cihaz Kampanyası

Turkcell Peşin Cihaz KampanyasıTurkcell bireysel faturalı hat sahiplerine, yeni hat alanlara veya numarasını turkcell'e taşıyan kişilere kampanyalı akıllı cihazları peşin ödeme halinde peşin cihaz kampanyasından faydanalanma fırsatı tanıyor! ...

Devamı...

Turkcell Günlük İnternet Kampanyası

Turkcell Günlük İnternet KampanyasıTurkcell otomatik ödeme talimatı ile yurtiçi internet gezintilerinde günlük 5 GB internet hediye ediyor!...

Devamı...

Turkcell İndirimli Cihaz Kampanyası

Turkcell İndirimli Cihaz KampanyasıTurkcell akıllı cep telefonları ve notebook'larıyla birbirinden farklı indirimleri ile sizleri bekliyor....

Devamı...

Lifecell Akıllı Ekstra Paket Kampanyası

Lifecell Akıllı Ekstra Paket KampanyasıLifecell'e internetin tadına varın diye uygulamalarda geçerli 25 GB ve diğer kullanımlar için geçerli 6 GB internet ayda 45 TL! Üstelik her yöne 750 dk ve 1.000 BiP dakika....

Devamı...

Tüm Turkcell Kampanyaları