Toshiba Yenileme Kampanyası - Detay

Toshiba'nin düzenlemiş olduğu Yenileme Kampanyası kapsamında eski diz üstü bilgisayarınızı yenisi ile değiştirme fırsatı sunuyor.


Toshiba Yenileme Kampanyası

Toshiba'nin düzenlemiş olduğu Yenileme Kampanyası kapsamında eski diz üstü bilgisayarınızı yenisi ile değiştirme fırsatı sunuyor.Bu avantajlı kampanya sayesinde eski bilgisayarınız çöpe gidip ziyan olmak yerine yeni alıcasınız bilgisayarınızda indirim olarak size dönecek.Bu kampanya Toshiba kalitesini deneyimlemiş ve bu kaliteden vazgeçmek istemeyen müşterilerimize özel bir teklifi sunuyor.

Toshiba Yenileme Kampanyası Detayları

Toshiba Yenileme Kampanyası sayesinde Artık dileyen müşteriler kullanmakta olduğu Toshiba dizüstü bilgisayarı, güncel teknolojilere sahip yepyeni bir Toshiba diz üstü bilgisayar ile değiştirebilecek.

Bu avantajlı kampanya sayesinde Toshiba dizüstü bilgisayarınızın, ihtiyacınız olan performansı karşılayamadığını düşünüyorsanız, güncel teknolojilere sahip yepyeni bir Toshiba dizüstü bilgisayara sahip olmanın zamanının geldiğini düşünüyorsanız, çağrı merkezimizi arayabilir ya da talep formunu doldurabilirsiniz.

Sizde bu avantajlı kampanyadan yararlanmak istiyorsanız hemen Toshiba Türkiye dağıtıcısı TNB bilgisayar ve görüntü sistemleri A.Ş, sizi arayarak size özel oluşturacağı teklif ile yepyeni bir Toshiba dizüstü bilgisayara hiç bir yerde bulmayacağınız İnanılmaz avantajlı fiyatlarla sahip olmanızı sağlayacak.

Toshiba Yenileme Kampanyası Detayları bilgi için Tıklayınız.


Diğer Toshiba Kampanyaları


TOSHIBA SATELLITE P855-336 Notebook Kampanyası

TOSHIBA SATELLITE P855-336 Notebook KampanyasıTeknosa tarafından düzenlenen TOSHIBA Notebook Kampanyası kapsamında SATELLITE P855-336 model notebook 3299TL yerine 2573TL'den satın alınabiliyor....

Devamı...

Teknosa Toshiba Notebook Windows 8 Kampanyası

Teknosa Toshiba Notebook Windows 8 KampanyasıTeknosa Toshiba Notebook Windows 8 Kampanyası kapsamında kampanya tarihleri arasında Teknosa'dan windows 7'li Toshiba Notebook satın aldığınız zaman Windows 8'e ücretsiz geçebiliyorsunuz....

Devamı...

Toshiba Notebook Kampanyası

Toshiba Notebook KampanyasıToshiba Notebook kampanyasında hepsiburada.com alışveriş sitesinden yapılan kampanyada %25 fiyat indirimi uygulanıyor. Çeşitli taksit seçenekleri ile ödeme kampanyalarıda uygulanıyor....

Devamı...

Tüm Toshiba Kampanyaları