SAMSUNG SUHD TV alana GALAXY NOTE EDGE Hediye Kampanyası - Detay

SAMSUNG SUHD TV alana GALAXY NOTE EDGE Hediye Kampanyası 5 Nisan'a kadar SAMSUNG SUHD TV siparişi verin, GALAXY NOTE EDGE kazanma fırsatını yakalayın.


SAMSUNG SUHD TV alana GALAXY NOTE EDGE Hediye Kampanyası

SAMSUNG'un başlatmış olduğu SUHD TV alana GALAXY NOTE EDGE Hediye Kampanyası kapsamında 5 Nisan'a kadar SAMSUNG SUHD TV siparişi verin, GALAXY NOTE EDGE kazanma fırsatını yakalayın.

SAMSUNG SUHD TV alana GALAXY NOTE EDGE Hediye Kampanyası Detayları


Ön sipariş promosyonundan, 20 Mart ? 5 Nisan 2015 tarihleri arasında Samsung Electronics İstanbul Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti. garantisiyle satılan, aşağıda belirtilen modelleri satın alan, promosyon katılım adımlarını başarılı şekilde tamamlayan ve en geç 14.05.2015 tarihine kadar ürün kurulumunu yaptıran tüketiciler yararlanabilir.

samsung.com/tr/campaigns/suhdtv sitesinden ön sipariş formunun doldurulması ve 06.04.2015 - 30.04.2015 tarihleri arasında ürünün satın alınması gerekmektedir.

Katılımcı, web sitesinde belirtilen adımları takip etmeli, ürünü satın aldıktan sonra ürün faturasını web sitesinde belirtildiği şekilde, 14.05.2015 tarihine kadar ilgili adrese göndermelidir.

Bu şekilde koşulları yerine getiren katılımcıya, 31.05.2015 tarihine kadar SM-N915FZKETUR model cep telefonu, başvuru sırasında paylaşılan adrese teslim edilecektir.

SAMSUNG SUHD TV alana GALAXY NOTE EDGE Hediye Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Samsung Kampanyaları


Samsung Galaxy S20 FE Kampanyası

Samsung Galaxy S20 FE KampanyasıSamsung'un yeni ürünü Galaxy S20 FE şimdi ön siparişlerde! Üstelik ön siparişe özel Galaxy Buds+ hediyesi ile!...

Devamı...

Samsung Galaxy M51 Android Cep Telefonu Kampanyası

Samsung Galaxy M51 Android Cep Telefonu KampanyasıSamsung Galaxy M51 şimdi ön satışta! üstelik Galaxy Buds hediyesi ile!...

Devamı...

Samsung Youtube Premium Kampanyası

Samsung Youtube Premium KampanyasıSamsung kampanyalı ürünlerinde 4 ay'a kadar youtube premium müzik paketi veriyor!...

Devamı...

Samsung Galaxy Tab S6 Lite & Microsoft 365 Kampanyası

Samsung Galaxy Tab S6 Lite & Microsoft 365 KampanyasıSamsung Galaxy Tab S6 Lite modellerinden birine sahip olan müşterilere Microsoft 365 paketi hediye!...

Devamı...

Tüm Samsung Kampanyaları