Pegasus Salı ve Çarşamba Günleri %50 İndirim Kampanyası - Detay

Pegasus Salı ve Çarşamba Günleri %50 İndirim Kampanyası Hafta içi Salı ve Çarşamba günleri uçmak isteyen müşterilerine %50 indirimle yurt içine 25 Şubat tarihine kadar biletinizi alabilirsiniz.


Pegasus Salı ve Çarşamba Günleri %50 İndirim Kampanyası

Pegasus'un başlatmış olduğu Salı ve Çarşamba Günleri %50 İndirim Kampanyası kapsamında Hafta içi Salı ve Çarşamba günleri ucmak isteyen müşterilerine %50 indirimle yurt içine 25 Şubat tarihine kadar biletinizi alabilirsiniz. Bu avantajlı kampanaya 10 Mart - 10 Haziran arasında geçerlidir.

Fiyat duyurusu yurt içi hatlar için geçerlidir.

Pegasus Salı ve Çarşamba Günleri %50 İndirim Kampanya Detayları

Bu avantajlı fiyatlar direkt ve tek yön uçuşlar için geçerlidir.

Bu avantajlı fiyatlar yalnızca flypgs.com?dan satın alınan biletlere uygulanır.

Pegasus Salı ve Çarşamba Günleri %50 İndirim Kampanyası kapsamında İptal ve iade - değişiklik için ücret sınıfının kuralları geçerli olur.

Duyuru fiyatlarına check-in bedeli dahil değildir. Pegasus Salı ve Çarşamba Günleri %50 İndirim Kampanyası Uçuşlarda her bir yolcu ve her bir uçuş segmenti için yurt içi hatlarda 7 TL yurt dışı hatlarda 6 EUR?dan başlayan check in bedeli tahsil edilir. Bu bedel, ülkeler ve uçuş yapılacak hatlar bazında değişiklik gösterir.

Pegasus Salı ve Çarşamba Günleri %50 İndirim Kampanyası sınıfı ücretler tükendikçe bir üst ücret sınıfından bilet satışı devam edecektir.


Pegasus Online Bilet almak için Tıklayınız.

Pegasus Salı ve Çarşamba Günleri %50 İndirim Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız


Diğer Pegasus Kampanyaları


Pegasus Yurt İçi ve Yurt Dışı Uçuş Kampanyası

Pegasus Yurt İçi ve Yurt Dışı Uçuş KampanyasıPegasus 31 Aralık'a kadar alacağınız tüm yurt içi ve yurt dışı biletlerinde cezasız değişiklik hakkı tanıyor!...

Devamı...

Pegasus ile Avrupa Biletleri 1 Euro + Vergiler ile Satışta!

Pegasus ile Avrupa Biletleri 1 Euro + Vergiler ile Satışta!Pegasus'un Avrupa uçuşlarınızda toplam 50.000 koltuk ile sınırlı 1 Euro + vergilerle bilerler hizmetinizde!...

Devamı...

Pegasus Kampanyası

Pegasus KampanyasıPegasus ile avantajlı uç! Pegasus?da belirli tarihe kadar belirli yerlere uçuşlar oldukça uygun!...

Devamı...

Pegasus %50 İndirim Kampanyası

Pegasus %50 İndirim KampanyasıPegasus?dan 10. uçuş yılı dolan dış hatlar kutlaması! flypgs.com, ve mobil üzerinden alacağınız Düsseldorf, Kopenhag, Münih, Stuttgart, Viyana ve Zürih hatlarında biletteki 2.kişi %50 indirimli! ...

Devamı...

Tüm Pegasus Kampanyaları