PassoLig Tribün Star Kampanyası - Detay

Gönül verdiğiniz renklere sevgini gösterme zamanı Besteni Yap Jüriyi etkile hediyeni kap. Bu avantajlı Kampanya kapsamında Play Station 4 ve Tuttuğu Takımın Kombinesi ,İmzalı Forma'dan birini kazan.


PassoLig Tribün Star Kampanyası

PassoLig'in başlatmış olduğu Tribün star kampanyası kapsamında Gönül verdiğiniz renklere sevgini gösterme zamanı Besteni Yap Jüriyi etkile hediyeni kap. Bu avantajlı Kampanya kapsamında Play Station 4 ve Tuttuğu Takımın Kombinesi ,İmzalı Forma'dan birini kazan.

PassoLig Tribün Star Kampanyası Detayları

Bu avantajlı promosyon 7 Eylül ? 31 Ekim arasında geçerlidir. Kazananlar 5 Kasım tarihinde Passolig Facebook sayfasından açıklanacaktır.

PassoLig Tribün Star Kampanyası katılabilmek için, katılımcının uygulamaya giriş yaparak tuttuğu takıma ait tezahürat videosunu yüklemesi gerekmektedir.

Promosyon katılım şartlarını gerçekleştiren kişiler arasından seçici jüri kurulu tarafından belirlenen 1. kişiye Play Station 4, 2. Kişiye tuttuğu takımın kombinesi, 3. Kişiye tutuğu takıma ait imzalı forma hediye edilecektir.

PassoLig Tribün Star Kampanyası ile ilgili sorularınızı adresine gönderebilirsiniz.

Promosyon katılım ücretsizdir. Katılım için başkaca herhangi bir ticari koşul aranmamaktadır.

Aktif Yatırım Bankası A.Ş. tarafından düzenlenen Tribünstar Kampanyasına katılan ve aşağıda isim, doğum tarihi, adres ve iletişim bilgileri belirtilen kişiler;

Aktif Yatırım Bankası A.Ş., kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

Yanlış veya güncel olmayan iletişim bilgisi verilmesinden dolayı yaşanabilecek aksaklıklardan, kampanyayı düzenleyen taraf sorumlu değildir.

Aktif Yatırım Bankası A.Ş., bu promosyona istediği an sonlandırma hakkına sahiptir.

Aktif Yatırım Bankası A.Ş., promosyon şartlarında ve ödüllerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Aktif Yatırım Bankası A.Ş., promosyon kazananlarının isimlerini açıklama hakkını saklı tutar.

PassoLig Tribün Star Kampanyası Aktif Yatırım Bankası A.Ş. ve Promoküp Bilişim Teknolojileri A.Ş. çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.

18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.Bir kişi birden fazla ödül kazanamaz.

PassoLig Tribün Star Kampanyası haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcılar, belirlendiğinde ödüle hak kazanamayacaklardır. Ayrıca bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.

PassoLig Tribün Star Kampanyası yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.

Bu promosyon katılan herkes yukarıda yazan şartları kabul etmiş sayılır.


PassoLig Tribün Star Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer PassoLig Kampanyaları


Passolig?den Maç Bileti Fırsatı

Passolig?den Maç Bileti FırsatıBu kampanyada maç biletinin 50 TL'si Passolig'den! ...

Devamı...

PassoLig Kart Sahiplerine Vestel'den % 15 İndirim Fırsatı!

PassoLig Kart Sahiplerine Vestel'den % 15 İndirim Fırsatı! PassoLig kartına sahip olan kişiler vestel.com.tr adresinden 43'' ve üzeri TV ve tüm cep telefonu alışverişlerinde % 15 indirim fırsatı yakalıyor....

Devamı...

PassoLig Tivibu Süper Paket 29TL Fırsatı

PassoLig Tivibu Süper Paket 29TL FırsatıTIVIBU Süper Paket, Passolig Kart sahiplerine özel ilk 12 ay 29 TL, sonraki 12 ay 39 TL fırsatı sunulmuştur.Bu avantajlı kampanya 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerlidir....

Devamı...

Passolig Takımınızın Atığı Goller TL Dönüştürme Fırsatı

Passolig Takımınızın Atığı Goller TL Dönüştürme FırsatıPassolig Banka Kartı ile farklı günlerde ve tek seferde en az 4 defa 50 TL ve üzeri harcama yapan kart sahipleri, takımlarının Ekim ayı içerisinde Spor Toto Süper Lig ya da PTT 1. Lig?de kazandıkları maçlarda attığı gol kadar indirim kazanacaktır. ...

Devamı...

Tüm PassoLig Kampanyaları