PassoLig Kartı ile Avans Avantajları Kampanyası - Detay

Dilerseniz 500 TL taksitli nakit avans çekin 0 komisyon 9 ayda rahatça ödeyin. Dilerseniz de 1.000 TL taksitli nakit avans çekin 0 komisyonla 9 ayda rahatça ödeyin.


PassoLig Kartı ile Avans Avantajları Kampanyası

PassoLig'in başlatmış olduğu Kartı ile Avans Avantajları Kampanyası kapsamında Dilerseniz 500Tl taksitli nakit avans çekin 0 komisyon 9 ayda rahatça ödeyin. Dilerseniz de 1.000TL taksitli nakit avans çekin 0 komisyonla 9 ayda rahatça ödeyin. Passolig Kredi Kartınızla uygun komisyon oranlarıyla, 9 aya varan vadelerle, nakit ihtiyacınızı 7 gün / 24 saat kolayca karşılayın.

PassoLig Kartı ile Avans Avantajları Kampanyası Detayları

PASSOLİG Kredi Kartınızla uygun komisyon oranlarıyla, 9 aya varan vadelerle, nakit ihtiyacınızı 7 gün / 24 saat kolayca karşılayın.

PassoLig Kartı ile Avans Avantajları Kampanyası 500 TL ve 1000 TL için komisyon ücreti 0 TL, faiz oranı %1?dir.

PASSOLİG İnternet Şubesi, PASSOLİG İletişim Merkezi?nden işlem yapılabilir.

Taksitli nakit avans çekim işlemi, PASSOLİG Kredi Kartına tanımlı nakit çekim limitinden düşmektedir.

PassoLig Kartı ile Avans Avantajları Kampanyası Taksitli nakit avans ilk taksiti işlem tarihinden 1 ay sonra ekstrelere yansıtılmaktadır. Taksit tutarı hesap kesim tarihine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Ayrıca PASSOLİG Kredi Kartı ile PASSOLİG İnternet Şubesi veya PASSOLİG İletişim Merkezi aracılığıyla nakit avans çekebilir, EFT ve havale işlemleri yapabilirsiniz. Kredi kartı ile yapılan EFT ve havale işlemleri, nakit çekim ücretine tabidir.


PassoLig Kartı ile Avans Avantajları Kampanyası detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer PassoLig Kampanyaları


Passolig?den Maç Bileti Fırsatı

Passolig?den Maç Bileti FırsatıBu kampanyada maç biletinin 50 TL'si Passolig'den! ...

Devamı...

PassoLig Kart Sahiplerine Vestel'den % 15 İndirim Fırsatı!

PassoLig Kart Sahiplerine Vestel'den % 15 İndirim Fırsatı! PassoLig kartına sahip olan kişiler vestel.com.tr adresinden 43'' ve üzeri TV ve tüm cep telefonu alışverişlerinde % 15 indirim fırsatı yakalıyor....

Devamı...

PassoLig Tivibu Süper Paket 29TL Fırsatı

PassoLig Tivibu Süper Paket 29TL FırsatıTIVIBU Süper Paket, Passolig Kart sahiplerine özel ilk 12 ay 29 TL, sonraki 12 ay 39 TL fırsatı sunulmuştur.Bu avantajlı kampanya 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerlidir....

Devamı...

Passolig Takımınızın Atığı Goller TL Dönüştürme Fırsatı

Passolig Takımınızın Atığı Goller TL Dönüştürme FırsatıPassolig Banka Kartı ile farklı günlerde ve tek seferde en az 4 defa 50 TL ve üzeri harcama yapan kart sahipleri, takımlarının Ekim ayı içerisinde Spor Toto Süper Lig ya da PTT 1. Lig?de kazandıkları maçlarda attığı gol kadar indirim kazanacaktır. ...

Devamı...

Tüm PassoLig Kampanyaları