Maximum Kart Sinema Bileti Hediye Kampanyası - Detay

1 Mayıs ? 30 Haziran 2015 tarihleri arasında Maximum Kart'ınız ile toplamda gerçekleştirilecek 2.000 TL alışverişlere 2 tane Cinemaximum sinema bileti Bedava.


Maximum Kart Sinema Bileti Hediye Kampanyası

Maximum'un başlatmış olduğu Kart Sinema Bileti Hediye Kampanyası kapsamında 1 Mayıs ? 30 Haziran 2015 tarihleri arasında Maximum Kart'ınız ile toplamda gerçekleştirilecek 2.000 TL alışverişlere 2 tane Cinemaximum sinema bileti Bedava.

Maximum Kart Sinema Bileti Hediye Kampanyası Detayları


Katılmak için ?SİNEMA? yazıp boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 4402?ye SMS göndermeniz yeterli. Promosyondan sayfasında sağ üstte yer alan ?Katıl? butonundan istenen bilgiler girilerek de katılım sağlanabilmektedir.

Promosyon SMS katılımlı olup, müşterilerimizin ?SİNEMA? yazıp boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesini 4402?ye SMS göndermeleri gerekmektedir.

Maximum Kart Sinema Bileti Hediye Kampanyası kapsamında 1 Mart ? 30 Nisan döneminde promosyondan katılan aboneleri yeniden promosyon kaydı oluşturmasına gerek bulunmamaktadır.

Promosyon kaydının kampanyamız kapsamındaki herhangi bir kredi kartı ile yapılması yeterli olacaktır. Abonelerimiz promosyon dahili dikkate alınacak diğer kredi kartı alışverişere Abone numarası altında toplanacaktır.


Diğer Cinemaximum Kampanyaları


Cinemaximum Online Bilet Kampanyası

Cinemaximum Online Bilet KampanyasıCinemaximum uzun ara ardından büyük süpriz ve indirimleri ile geliyor. Online bilet alımlarında tüm mısır menülerinde %30 indirim var!...

Devamı...

Cinemaximum Bilet Kampanyası

Cinemaximum Bilet Kampanyası7 Ağustos itibari ile Cinemaximum'da filmler başladı! Üstelik bir film 10 TL!...

Devamı...

Cinemaximum Çarşamba Günü Fırsatı

Cinemaximum Çarşamba Günü FırsatıHer Çarşamba günlerine özel 11 TL ile 22,5 TL arasında değişen bilet fiyatları, Cinemaximum sinemalarında sizleri bekliyor....

Devamı...

İş Bankası Maximum Kart?la Biletler Her Gün 8 TL Kampanyası

İş Bankası Maximum Kart?la Biletler Her Gün 8 TL KampanyasıCinemaximum?larda geçerli İş Bankası Maximum özellikli kredi veya bankamatik kartınız ile tüm biletler her gün 12:30'a kadar sadece 8 TL!...

Devamı...

Tüm Cinemaximum Kampanyaları