İşbankası Bankamatik Kartı Ramazan Kampanyası - Detay

Maximum anlaşmalı marketlerdeki Maximum POS cihazlarından tek seferde ve farklı günlerde 100 TL ve üzeri 4 market alışverişi yapan müşterilerine 40 TL ilave MaxiPuan hediye.


İşbankası Bankamatik Kartı Ramazan Kampanyası

İşbankası'nın başlatmış olduğu Bankamatik Kartı Ramazan Kampanyası kapsamında Maximum anlaşmalı marketlerdeki Maximum POS cihazlarından tek seferde ve farklı günlerde 100 TL ve üzeri 4 market alışverişi yapan müşterilerine 40 TL ilave MaxiPuan hediye.

İşbankası Bankamatik Kartı Ramazan Kampanyası  Detayları;

Promosyon yararlanılabilmesi için Maximum anlaşmalı marketlerdeki Maximum POS cihazlarından tek seferde ve farklı günlerde 100 TL ve üzeri 4 market alışverişi yapılması gerekmektedir.

MaxiPuan'lar kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartlara yüklenir ve son kullanma tarihi 20.08.2014'tür.

Aynı gün yapılacak harcamalardan sadece bir tanesi promosyon dahil edilecektir.

MaxiPuan kullanılarak yapılan harcamaları promosyon kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Promosyon Bankamatik Kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri promosyondan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve promosyon kapsamında en fazla 40 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.

İşbankası Bankamatik Kartı Ramazan Kampanyası puan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik Kartı ile veya kredi kartı ile yapılması gerekmektedir.

Bankamatik Kartları ile yapılan alışverişlerde SMS ile katılım şartı aranmamaktadır. Bankamatik Kartı ile kazanılan ilave MaxiPuan'lar da geri alınacaktır.

Üye işyerlerinde Promosyon ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.


TEB Bonus Ramazan Kampanyası hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Diğer İş Bankası Kampanyaları


İş Bankası Bankkart Kampanyası

İş Bankası Bankkart Kampanyasıİş Bankası Bankamatik Kart'a özel farklı günlerde yapılacak her 150 TL üzeri harcamalarda 20 TL'lik maxi puan hediye!...

Devamı...

Türkiye İş Bankası Sonbahar Kampanyası

Türkiye İş Bankası Sonbahar KampanyasıSonbahar kampanyası kapsamında Türkiye İş Bankası avantajlı tekliflerle müşterilerine İhtiyaç Kredisi sunuyor....

Devamı...

İşbank Yüz Yüze Bankacılık Beymen Club Fırsatı

İşbank Yüz Yüze Bankacılık Beymen Club FırsatıYüz Yüze Bankacılık abonelerine 22-23-24 Haziran tarihlerinde Beymen Club mağazaları ve beymenclub.com?dan yapacakları harcamalarda %50 indirim ayrıcalığı....

Devamı...

İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı

İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı23 Mayıs ? 6 Haziran 2016 tarihleri arasında, kampanyamıza dahil seyahat acentelerinden Maximum Kart'ınızla tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişinize 75 TL MaxiPuan hediye....

Devamı...

Tüm İş Bankası Kampanyaları