İş Bankası Cinemaximum Kampanyası - Detay

İş Bankası'ının başlatmış olduğu Cinemaximum Kampanyası sayesinde Gençlere yönelik bankacılık hizmet.


İş Bankası Cinemaximum Kampanyası

İş Bankası'ının başlatmış olduğu Cinemaximum Kampanyası sayesinde Gençlere yönelik bankacılık hizmet paketi İş?te Üniversiteli?nin 10.yılına özel olarak gençlik sitesi isteuniversiteli.com.tr olarak güncelenmiştir. Sitemizin yenilenmesinin şerefine her gün sitemize üye olan 250 kişiye çekilişle çift kişilik Cinemaximum sinema bileti hediye ediyoruz. Son gün 13 Ekim!

Her gün siteye üye olanlar arasından çekilişle yapılacakdır 250 kişi Cinemaximum?lardan çift kişilik sinema bileti kazanacak ve isteuniversiteli.com.tr'deki kampanya sayfasında kazananlar açıklanacaktır.

İş Bankası Cinemaximum Kampanyasından hediye sinema biletleri PNR numarası olarak 22 Ekim tarihine kadar siteye üye olunan cep telefonu numarasına SMS ile gönderilecektir. Siteye üye olarak kampanyaya katılan kişiler, kazanmaları halinde PNR numaralarının siteye üye oldukları cep telefon numaralarına SMS ile gönderilmesine yönelik izin verdiğini kabul etmiş sayılır.

Hediye sinema biletlerine ilişkin PNR numaraları sadece Salı ve Çarşamba günleri saat 18:00 seansına kadar Cinemaximum'larda son kullanım tarihine kadar istenilen filmde kullanılabilir.

Bu avantajlı kampanyadan kazanılan hediye biletlerin son kullanım tarihi 31 Aralık 2013'tür. Bu tarihten sonra hediye biletlerin kullanımı mümkün olamayacaktır. Kampanyadan bir kişi yalnızca bir defa faydalanabilecektir.

 İş Bankası Cinemaximum Kampanyası Türkiye İş Bankası A.Ş., ve Promoküp Bilişim Teknolojileri A.Ş. çalışanları katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.

İş Bankası Cinemaximum Kampanyalar hakkında bilgi için Tıklayınız.


Diğer İş Bankası Kampanyaları


İş Bankası Bankkart Kampanyası

İş Bankası Bankkart Kampanyasıİş Bankası Bankamatik Kart'a özel farklı günlerde yapılacak her 150 TL üzeri harcamalarda 20 TL'lik maxi puan hediye!...

Devamı...

Türkiye İş Bankası Sonbahar Kampanyası

Türkiye İş Bankası Sonbahar KampanyasıSonbahar kampanyası kapsamında Türkiye İş Bankası avantajlı tekliflerle müşterilerine İhtiyaç Kredisi sunuyor....

Devamı...

İşbank Yüz Yüze Bankacılık Beymen Club Fırsatı

İşbank Yüz Yüze Bankacılık Beymen Club FırsatıYüz Yüze Bankacılık abonelerine 22-23-24 Haziran tarihlerinde Beymen Club mağazaları ve beymenclub.com?dan yapacakları harcamalarda %50 indirim ayrıcalığı....

Devamı...

İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı

İsbank Tatil Rezervasyonunuzu 75 TL MaxiPuan Fırsatı23 Mayıs ? 6 Haziran 2016 tarihleri arasında, kampanyamıza dahil seyahat acentelerinden Maximum Kart'ınızla tek seferde yapacağınız 2.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişinize 75 TL MaxiPuan hediye....

Devamı...

Tüm İş Bankası Kampanyaları