İngBank Turkcell Otomatik Ödeme Kampanyası - Detay

İngBank'in başlatmış olduğu Turkcell Otomatik Ödeme kampanyasını kullanan müşteriler bedava mesajlaşmayı kapıyor.


İngBank Turkcell Otomatik Ödeme kampanyası

İngBank'in başlatmış olduğu Turkcell Otomatik Ödeme kampanyasını kullanan müşteriler bedava mesajlaşmayı kapıyor.Sevdikleriyle dillediği gibi mesajlaşıyor.Bu avntajlı kampanyaya dahil olan İngBank müşterileri Turkcell foturalarına otomatik ödeme talimatı verdikleri anda 1 ay boyunca akşam 9:00'dan sabah 9:00'a Turkcell'lilerle bedava mesajlaşma ya da paketinize ek 1 GB bilgisayardan internet kazanma şansını yakalayın.

İngBank Turkcell Otomatik Ödeme kampanyası Detayları
31 Aralık'a kadar Turkcell faturanız için İnternet Şubesi?nden veya 0850 222 0 600 Telefon Bankacılığı?nı arayarak otomatik ödeme talimatı verin, 1 ay boyunca akşam 9:00'dan sabah 9:00'a Turkcell'lilerle bedava mesajlaşma ya da paketinize ek 1 GB bilgisayardan internet kazanın.

Bedava mesajlaşma için ODEKAZAN, 1 GB bilgisayardan internet için ODEKAZAN boşluk data hattınızın numarasını yazıp 2222'ye göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.

Kampanya 1 Temmuz 2013 ? 31 Aralık 2013 tarihlerinde geçerli olup sadece bireysel aboneler için geçerlidir.

1 Nisan-1 Temmuz 2013 tarihleri arasında faturası için en az 1 kez otomatik ödeme yapmış Turkcell aboneleri kampanyadan yararlanamaz.
Ses hatlı ve data hatlı aboneler ODEKAZAN yazıp 2222'ye göndererek başvuru yapabilirler. DATA hatları için ayrıca, aynı TCKN'ye sahip ses hatları üzerinden "ODEKAZAN" boşluk "data hattının numarasını" 2222 no.lu kısa numaraya göndererek de abonelik yapılabilir.

Kazandığınız Hediye paketler, kampanya süresi içindeki ilk otomatik ödemeyi takip eden 1 hafta içinde tanımlanacaktır. Hediye kullanımlar tanımlandığında abonelere kısa mesaj ile bilgilendirme yapılacaktır.

Kazandığınız Hediye kullanımların geçerlilik süresi kısa mesaj ile bilgilendirme yapıldığı andan itibaren tam 30 gün sonra sona erecektir.

İngBank Turkcell Otomatik Ödeme kampanyası bedava mesajlaşma avantajı yurtiçi kullanımlarda, Turkcell yönüne geçerlidir ve 10.000 SMS ile sınırlıdır.

Bedava mesajlar 3. şahıslara devredilemez. İngBank Turkcell Otomatik Ödeme kampanyası her ses hattına kampanyaya istinaden mesajlaşma avantajı sadece 1 kez yüklenir.

Ücretsiz internet kullanımı ise yurtiçi bilgisayardan kullanım için geçerli olacaktır. Mevcutta data paketi bulunmayan aboneler bedava internet avantajından faydalanamayacaklardır.

İngBank Turkcell Otomatik Ödeme kampanyası katılım için önce SMS atılması, daha sonra da faturasını otomatik ödemesi gerekmektedir. İngBank Turkcell Otomatik Ödeme kampanyası Faturasını otomatik ödediği halde SMS atmamış Turkcell üyeleri, SMS atarak yine kampanya avantajının başlamasını sağlayabilirler.

İngBank Turkcell Otomatik Ödeme kampanyası  hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız.


Diğer ING Bank Kampanyaları


Turuncu Ekstra'lılara Özel Digiturk Paketi Kampanyası

Turuncu Ekstra'lılara Özel Digiturk Paketi KampanyasıING Bank Turuncu Ekstra'lılara özel 1 Yıllık Digiturk Ailenin Yıldızı Paketi ve Dizi Paketi ücretsiz. Üstelik sezon sonuna kadar Sporun Yıldızı Paketi Hediye....

Devamı...

Ing Bank İndirim Kampanyası

Ing Bank İndirim KampanyasıAralık ayı sonuna kadar geçerli olacak ING BANK kampanyasında Bonus üyelerine özel Aytemiz istasyonlarında 30 TL indirim fırsatı var....

Devamı...

İngbank Bayram Fırsatı

İngbank Bayram Fırsatı22 Ekim?e kadar ING Pegasus Plus Kart ile yurtiçi ve yurtdışında yapacağınız harcamalarda UçuşPuan hesabınıza eklensin.Bu avantajlı promosyon dahilinde Sadece ING Pegasus Plus Kart sahipleri promosyon faydalanabilecektir....

Devamı...

İngbank Kazandıran Ramazan Fırsatı

İngbank Kazandıran Ramazan Fırsatı12 Haziran ? 19 Temmuz 2015 tarihleri arasında Bonus üye işyerlerinde tek seferde yapacağınız her 100 TL'lik market, akaryakıt ve restoran harcamalarında 10 TL, toplam 50 TL bonus kazanma fırsatı sunuyor....

Devamı...

Tüm ING Bank Kampanyaları