Hopi Atlasglobal 20 Paracık Fırsatı - Detay

Hopi Atlasglobal 20 Paracık Fırsatı kampanyası kapsamında 100 TL ve üzeri uçak bileti alımlarında 20 Paracık'a kadar kazanma fırsatı sunuyor.


Hopi Atlasglobal 20 Paracık Fırsatı

Hopi'in başlatmış olduğu Atlasglobal 20 Paracık Fırsatı kampanyası kapsamında 100 TL ve üzeri uçak bileti alımlarında 20 Paracık'a kadar kazanma fırsatı sunuyor.

Hopi Atlasglobal 20 Paracık Fırsat Detayları


Bu avantajlı kampanya kapsamında Hopi üyesi atlasglb.com'da Hopi kimliği tanıtılarak yapılacak uçak bileti alımlarında geçerlidir.

Hopi Atlasglobal 20 Paracık Fırsatı 100 TL - 149 TL arasındaki alımlarda 10 Paracık, 150 TL - 199 TL arasındaki alımlarda 15 Paracık, 200 TL ve üzeri alımlarda 20 Paracık kazanılabilir.

Bu promosyon en az 100 TL ve üzeri uçak bileti alımlarında geçerlidir.

Hopi Atlasglobal 20 Paracık Fırsatı Firma'nın devam eden diğer promosyon ile birleştirilemez.

Hopi ve Atlasglobal promosyon koşul, süre ve dahilinde değiştirme hakkına sahiptir.

Hopi?nin ödül puanı Paracık'lar alışverişlerde 1 Paracık 1 TL değerinde kazanılır/kullanılır.

Hopi işyerleri, ürünleri ve/veya promosyon itibariyle kazanım/kullanım için farklı değerler uygulanabilir, bazılarında geçerli olmayabilir.

Hopi Atlasglobal 20 Paracık Fırsatı Hopi Paracık kurallarını değiştirebilir, uygulamayı sonlandırabilir.

Hopi promosyon koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Hopi Atlasglobal 20 Paracık Fırsatı Uygulama indirimi-kullanımlarında iletişim ücreti dahil tüm bedeller ilgili anlaşmalarına göre kullanıcılara aittir.

AtlasJet Online Uçak Bilet almak için Tıklayınız.


Diğer Hopi Kampanyaları


Hopililer Atlasglobal ile uçarak kazanma Fırsatı

Hopililer Atlasglobal ile uçarak kazanma Fırsatıkıllı telefonuna Hopi uygulamasını indiren herkes Atlasglobal web sitesi üzerinden yapacağı bilet alımlarında Paracık kazanabilecek veya harcayabilecek...

Devamı...

Hopi Networkdry 30 TL Fırsatı

Hopi Networkdry 30 TL Fırsatı30 TL ve üzeri kuru temizleme, halı yıkama ve ütüleme hizmetlerinde 20 Paracık?a kadar kazanma fırsatı sunuyor....

Devamı...

Hopi İntersport alışverişlerinde 60 Paracık Fırsatı

Hopi İntersport alışverişlerinde 60 Paracık FırsatıNike, Adidas ve daha birçok spor markalarından yapacağın 300 TL ve üzeri yeni sezon harcamalarda 60 Paracık kazanma fırsatı sunuyor....

Devamı...

Hopi Kış Sezonu Alışverişlerinde %70e Varan Paracık Fırsatı

Hopi Kış Sezonu Alışverişlerinde %70e Varan Paracık FırsatıHopi üyesi tüm Fabrika mağazalarında Hopi kimliği tanıtılarak yapılacak harcamalarda geçerlidir. Promosyon 24 Şubat 2016 tarihine kadar geçerlidir. ...

Devamı...

Tüm Hopi Kampanyaları